PEHMEITÄ PAKETTEJA

Meillä hankitaan jouluksi perinteisesti lapsille myös muutamat pehmeät paketit. Niissä on yleensä aina uudet yökkärit ja monesti myös esimerkiksi mummun kutomat villasukat. Tänä vuonna yökkärit ostin popilta ja Marimuksusta ostin Eeville vielä tuon ihanan molo kidsin pre spring malliston kylpytakin. Takissa on kaunis lintukuosi ja poikien versiossa oli haikaloja.

Marimuksusta ostin myös minulle ja miehelle pukinkonttiin marimekon villasukat, jotka oli tosi kivan tuntuiset eikä mitkään liian paksut. Näitä oli monessa eri kuosissa ja hintaa oli 19,90e. Lisäksi ostin itselleni uuden marimekon yöpuvun, jotenkin vaan tykkään noista pitkistä yömekoista!

Marimuksussa onkin nyt tämän viikonlopun ajan hyvät tarjoukset ja mikäli pehmeitä paketteja olisi hankintalistalla tilläkin pukinkonttiin, niin kannattaa ehdottomasti kurkata kaupan valikoima. Viikonlopun ajan nettikaupassa on nimittäin molo kidsit ja papun tuotteet -30% sekä geggamoja ja tumble dry tuotteet -40% alessa. Marimekon kaikki kausituotteet ovat -20% ja -30% alessa, siellä mm nuo yökkärit, villasukat ja kivat jouluiset sisustustuotteet! Tarjoushinnat ovat voimassa tämän viikon loppuun saakka nettikaupassa ja jos asioit kivijalkakaupassa niin kerro, että bongasit alen blogistani ja saat tuotteet alehintaan!

Tässä muutamia kivoja Molo Kidsin kevään uutuuksia, jotka ovat siis normaalihintaisia. Aivan ihana tuo lila fleecehaalari!

Vinkkaan vielä, että Iittalalla on myös tämän viikon loppuun saakka kampanja myymälöissä ja heidän verkkokaupassa. Kaikki tuotteet ovat -20% alennuksessa ja alen saa koodilla MYIITTALA. Mainoksesta käy ilmi muutama juttu, ota ale ei koske. Kurkkaa valikoima täältä! Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille.

 • Anonyymi
  4.12.2015 at 06:17

  Olisi kiva kuulla muitakin joululahjavinkkejä sekä kalenteriin tipsit…meinaa loppua mielikuvitus kun 24 luukkua pitää keksiä x3 😉
  Maarit

  • Sini
   10.12.2015 at 08:21

   joululahjavinkkejä päivitetty!

Lue lisää