ALEHINNAT PUOLIKSI MM. MERINOVILLATAKKEJA 20 EUROLLA!

Pikainen alevinkkaus tähän iltaan vielä, vaikka tänään ehdinkin jo postailla (kurkatkaa täältä). Sain nimittän jaettavaksi alekoodin millä saa alehinnoista vielä puolet pois Elloksen valituista tuotteista! Siellä oli mm. nämä nahkaiset nilkkurit mitä katselin jo aikaisemmin, nyt edullisesti 40 euroa (norm 120e) ja nämä hopeisella vetoketjulla olevat nahkanilkkurit 35 eurolla (norm 120e). Huippuhyvä tarjous on myös merinovillaneuletakki  20 eurolla useammassa värissä!!

Alennuksen saa kaikista tältä sivulta löytyvistä tuotteista koodilla 335406 ( ei kuitenkaan %-merkityt tuotteet tai huonekalut)

Pienin
toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.
Alennus näkyy vasta siellä kassa-vaiheessa!

takki // sandaalit //  trenssi // loaferit // nahkatakki // nilkkurit // saappaat // nilkkurit // takki

Sisustuspuolen juttuja ei tuossa kampanjassa paljoa ollut, mutta kannattaa ehdottomasti kurkata myös tuo sisustusale, sillä siellä on paljon tavaraa yli -50% alennuksessa. Tässä muutamia poimintoja, näistä suurinosa vähintään -50% alennuksella. Sisustusalen löydät täältä. Merkkituoteale taas löytyy täältä, siellä mm. treenivaatteita!

 lamppu // purkit // pussilakanat // lamppu // pöytä // pussilakanat // pussilakanat // maljakot // korit // pussilakanat // maljakot // pöytä // sisustustarra // sisustustarra // lamppu // sisustustarra

* sis mainoslinkkejä

 • JohaNna / Arjen miljonääri
  18.1.2016 at 21:03

  Kiitti, tuli tilattua vaikka mitä… 😀

  • Sini
   18.1.2016 at 21:24

   Kiva, että oli hyötyä! Mäkin tilasin nyt nuo nilkkurit kun oli niin edulliset ja noita katselin aikaisemmin kun oli -30% alessa, mutta en kuitenkaan tilannut. Toivottavasti koko on oikea!

 • BySariKaariste
  21.1.2016 at 16:39

  Oliko koodi vain yhdelle päivälle? Tänään ei toiminut:/

  • Sini
   21.1.2016 at 17:11

   Kyllä siinä oli, että 24.1 saakka muistaakseni voimassa. Hmm, onkohan siellä jotain häikkää? se toimii muutes vain kerran tietääkseni eli jos on jo tilannut niin ei voi sama henkilö tilata sillä uudestaan.

 • Nina
  23.1.2016 at 07:38

  Koodi tuntui toimivan, ainakin sen sai aktivoitua ostoskorissa, mutta mistä ihmeestä mä löydän ne tuotteet joihin tuota alennusta voi oikeasti käyttää? Menin suoraan tuosta linkistä ja selailin aletuotteita vaikka kuinka kauan, mutta KAIKISSA katsomissani tuotteissa luki ettei tarjoushintaa voi yhdistää muihin tarjouksiin! En siis yli tunnin selailulla löytänyt yhtäkään tuotetta johon ton alennuskoodin olisi voinut käyttää. Edes niitä tuotteita mitä tässä postauksessa on mainittu ei voinut yhdistää tuohon alekoodiin! Pikkaisen huijattu olo :O

  • Sini
   23.1.2016 at 11:47

   Heippa! Vaikka tuotteessa lukee, ettei voi yhdistää muihin alennuksiin, antaa se sitten alen kun siirtyy kassa-vaiheeseen. Eli siinä ostoskorissa ei heti muuta hintaa, vaikka koodin hyväksyykin. Kyllä se ainakin minulla toimi noihin kaikkiin tämänkin postauksen vaatteisiin ja asusteisiin ja muihin alevaatteisiin. Nuo sisustusjutut ja % merkillä varustetut tuotteet eivät kuulu tuohon koodiin.

Lue lisää