BOBO CHOSES SS16 ( DER BLAUE REITER)

Joka vuosi yksi odotetuimpia mallistoja on varmastikin Bobo Chosesin uusi mallisto ja tässäpä olisi kuvapläjäys tulevasta kesän mallistosta! Malliston nimi on Der blaue reiter ja sen teemana on maalaaminen. Malliston printit ovat kunnianosoituksia kuuluisille taiteilijoille kuten Matisse, Picasso, Pollock ja Hockney. Tästä mallistosta ei ainakaan väriä puutu!

Viime kesä oli hempeämmän linjainen bobolla ja tämä kesä taas täysin erilainen. Itse tykkäsin kovasti viime kesän kuoseista, mutta kyllä tästäkin muutama kiva juttu löytyi. Kurkatkaa kuvat ja kertokaa mitä olette mieltä! Nämä tulee taas useammmassa dropissa ja eka droppi jo ilmeisesti tammikuussa.

 • JohaNna / Arjen miljonääri
  4.1.2016 at 11:15

  En ainakaan vielä suuremmin syttynyt, ehkä vaatii hieman kypsyttelyä.

 • Päivi
  5.1.2016 at 18:16

  Onpas värikästä! En oikein tiedä mitä mieltä olisi. Itselleni voisin ostaa tuollaisen valkoisen college takin väripilkuilla, jos sellaista olisi myynnissä 🙂

 • Anonyymi
  12.1.2016 at 08:19

  Enpä oikein osaa minäkään sanoa, ihan ok, mutta en tiedä onko muuta =)

Lue lisää