ELLOS MORRIS OLOHUONEESSA

Minua pyydettiin mukaan Elloksen yhteistyöhön, jossa tarkoituksena olisi esitellä muutamia suosikkituotteitani elloksen valikoimista tässä muutaman kuukauden aikana. Valitsin ensimmäiseksi tuotteeksi tämän kauniin metallisen Morris hyllyn, mikä toimii niin sivupöytänä kuin vaikkapa tarjoiluvaununakin!

Tässä postauksessa sijoitin Morrisin alakerran olohuoneeseen, missä on ollut tuollainen vähän orpo tila enkä ole siihen oikein keksinyt mitään laitettavaa. Tämä olikin juuri sopivan kokoinen tähän ja tästä on helppo myös siirrellä hyllyä myös keittiön puolelle tarjoiluvaunuksi. Hyllyn taakse ajattelin jotain pientä printtikuvaa mustavalkoisena, näiden osalta vaan tuppaa aina toteutus jäämään kun unohdan ostaa niitä kehyksiä!

Toinen kaunis uutuus on tuo iso tiimalasi! Tiimalaseja onkin nyt monella eri merkillä valikoimissa, tämä elloksen oli edullinen ja hintaa sillä oli reilut 12 euroa. Alaosa hyllystä toimii hyvin esimerkiksi lehtien säilytyspaikkana, niitä kun tuppaa kertymään ainakin meillä aika paljon.

Seuraavalla kerralla Morris hylly löytyy yläkerrasta, tulkaahan kurkkaamaan sitten miten hyvin sopii myös mustaan sisustukseen! Alakerta meillä on aika valkoinen, muta yläkerta vähän eri tyylinen. Kuitenkin monet meidän tavaroista sopii melkein mihin huoneeseen vaan, sillä pääväreinä on musta, valkoinen ja harmaa.

Morris hylly ja tiimalasi ovat ellos home tuotteita, tuolta uutuuksista löytyy paljon muitakin kivoja tuotteita mm. nättejä printtejä!

* sis mainoslinkin

 • Sara // housefive
  27.1.2016 at 19:48

  Aikun kiva ja sopii tuohon tilaan just loistavasti 🙂

  • Sini
   29.1.2016 at 13:55

   Kiitos, mäkin tykkään!

 • Heidi
  29.1.2016 at 13:29

  Onpas kiva pikku hylly.
  Ja vähän yhdessä kuvassa näkyy teidän takkaa. Ihanalta näyttää. Onko siitä joskus mahdollista nähdä parempia kuvia? Olen blogiasi lukenut jo useamman vuoden enkä ennen siihen ole törmännyt kuvissa.
  Vai oletko niitä ihmisiä jotka eivät vuolukivestä pidä? Vuolukivitakathan jakaa ihmiset yleensä siitä tykkääviin tai vihaaviin… Itse pidän vuolukivestä takoissa, laatoissa yms sisustusjutuissa…

  • Sini
   29.1.2016 at 13:54

   Heippa! Takkaa ei varmaan juu kovin usein kuvissa näy kun monesti kuvat olkkarista on sohvan takaa otettuja sinne suuntaan missä on meidän tv taso ja hylly. Täällä on kuitenkin ainakin kuvia http://eeviskainen.blogspot.fi/2014/12/perinteinen-puukoppa.html

   Sanotaanko näin, että en niin innostu vuolukivestä ja en sellaista takkaa itse varmaan laittaisi tulevaan kotiini, mutta jotenkin tähän ympäristöön ja meidän kodin väreihin tuo kyllä ihan sopiikin, etenkin kun sohvassa on harmaat päälliset!

  • Sini
   29.1.2016 at 13:55

   Ai juu ja taas laatoissa esim pienenä määränä kylppärissä on minusta kyllä kaunista! Harmi vaan, että on aika huokoista eli tulee helposti naarmuja.

Lue lisää