KEITTIÖN MATTO

 Löysin alesta keittiöön tuollaisen kiva mustavalkoisen maton, mikä ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Matto on puuvillaa ja helppo pestäkin, joten soveltuu hyvin juuri keittiöön. Aikaisemmin meillä ei mattoa ole tuossa ollutkaan ja yleisilme keittiöllä on ollut aika valkoinen. Tuo musta matto tuo mielestäni kivasti vähän kontrastia noihin valkoisiin tasoihin ja kaapinoviin.

Matto maksoi vain 19 euroa ja löytyi Keskiseltä. Kurkatkaahan siis mattopuoli jos siellä käytte ostoksilla!

Ai juu ja tuohon Elloksen tarjouskoodiin liittyen mistä postasinkin jo aikaisemmin. Huomasin, että se kävikin laajempaan valikoimaan kuin mitä aluksi luulin ja käy siis kaikkiin tämän kategorian tuotteisiin poislukien %-merkityt tuotteet ja huonekalut. Tuolla on tosiaankin aika huimat alet, sillä monet tuotteet on jo puoleen hintaan alessa ja koodilla 335406 saa noista alehinnoista vielä puolet pois. Täällä jo kirjoittelinkin mitä omia suosikkeja poimin mm merinovillatakit 20 eurolla ja nahkanilkkureita 35 eurolla.

Huomasittehan myös hyvän lastenkenkätarjouksen, täällä kaikki converset puoleen hintaan!

* sis mainoslinkkejä

 • Hansu - Valkoisen kartanon elämää
  20.1.2016 at 20:43

  Tosi nätti matto! Minä olen aivan hulluna puuvillamattoihin niiden helppokäyttöisyyden takia. Ja ne on normaalihintaisinakin ihan kohtuubudjetilla hommattavissa, alesta puhumattakaan. Kaunis keittiö teillä muutenkin, niin tyylikäs!

  • Sini
   22.1.2016 at 10:36

   No sepä, meillä on kanssa useammassa huoneessa! Ja kiitos!

 • titti
  21.1.2016 at 05:27

  Teillä on kiva keittiö 🙂

  • Sini
   22.1.2016 at 10:37

   Kiitos Titti!

 • happystarhome
  21.1.2016 at 07:49

  Kivan näköinen ja ihana keittiö ❤️ Mukavaa pakkaspäivää ❤️

  • Sini
   22.1.2016 at 10:37

   Kiitos! Ja samoin sinne!

Lue lisää