MOLO KIDS JA RACOON SS16

Kelithän ovat mitä parhaimmat näiden keväisten välikausivaatekuosien katselemiseen 🙂 Tässä nyt kuitenki Molo kidsin ja Racoonin kevätmallistot, joista ainakin osa on jo myyntiin tullutkin!
Edit: Molo kids uutuuksia tullut juuri myyntiin tänne!

Molo kidsilla on tänä keväänä kuoseissa perhosia, leopardia, sademetsää, kukkia ja kotkia. Perinteinen rainbow kuosi löytyy jälleen ja tytöille tuo oma girly rainbow versio. Itse tykkään tuosta perhoskuosista paljon ja täytyykin se käydä oikein livenä katsastamassa. Poikien kotkakuosi ei ainakaan näistä kuvista ihan iskenut, mutta voihan sekin olla livenä tosi hieno. Palaan vielä sitten omien kuvien kanssa näihiin. Välikausihaalarit ovat vielä tulolllaan ja niistä en kuviakaan löytänyt.

Racoonin kevättä on jo myynnissä ainakin Lasten taikamaassa ja merkin omassa nettikaupassa. Olen aina tykännyt cupcaken ja racoonin ulkovaattesta ja etenkin nuo pienten anorakkimallit hiippahupuilla ovat supersuloisia! Racoonilla on tänä vuonna hehkuvan pinkkiä, tuollaista pistaasin vihreää ja haaleaa lilaa tyttöjen mallistossa ja pojilla petroolin ja turkoosin sävyjä. Nuo pesukarhukuosin takit ovat tosi söpöt! Meillä on hyviä kokemuksia noista softshell takeista, joissa tyttöjen kuosissa on tänä keväänä ruusuja ja lintuhäkkejä ja poikien versiossa hirviä.

Mitäs tykkäätte näistä? Mielestäni sävyt tulevat paremmin esiin noissa alla olevissa katalogikuvissa.

 • Sanna
  7.1.2016 at 10:38

  Minkälaista kokoa nuo Racoonin softshell-takit ovat? Molo kidsiltä pitää aina ottaa tosi suuri koko.

  • Sini
   8.1.2016 at 12:37

   Mun mielestä ne vastaa hyvin kokoaan! Aatulla oli sama koko kuin sisävaatteissakin!

Lue lisää