MORRIS KÄRRY YLÄKERRASSA

Kirjoittelin edelliskerralla yhteistyöstä, jota teen Elloksen kanssa ja sen tiimoilta meille valitsemastani Morris kärrystä. Edellisen postauksen kuvissa tämä musta pieni metallikärry oli alakerran olohuoneessa ja tässä kuvia siitä kuinka se sopii kivasti myös tuonne yläkerran mustaan sisustukseen.

Yläkerran aula onkin nyt mielestäni aivan ihana ja avara, sillä tähän asti se on ollut lähinnä remonttitavaroiden säilytyspaikkana ja täyden sekasorron vallassa. Nyt urakoimme rempan kutakuinkin valmiiksi ihan pikkuisia fiksauksia lukuunottamatta ja kamat sai kantaa autotalliin ja yläkertaan tuli taas vähän niin kuin toinen olkkari. Saimme tuossa juuri valmiiksi myös tuon takana näkyvän kuistin, siitä voisin laittaa kuvia vaikkapa joku toinen kerta.

Hyllyyn asettelin tänne ylös Ikean mustan lukulampun, iittalan nappuloita sekä tuon Pia Wallenin cross blanket huovan. Huopa on kyllä ollut mielestäni jokaisen euron väärti ja palvellut meillä hyvin alakerrassa torkkupeittona. Muita kalusteita yläkerrassa on Eamesin nojatuolit, Hem key:n pikkuinen pöytä, elloksen mustat maljakot sekä Balmuirin iso arkku ja nahkakoristeinen lyhty.

Mustat nahkaiset nojatuolit ovat kulkeneet mukanani ensimmäisestä asunnostani lähtien kun 16-vuotiaana lähdin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Välillä niissä on ollut valkoiset kangaspäälliset, mutta nyt enemmän silmääni miellyttää tuo musta väri. Täällä kuitenkin kaikki pinnat ovat valkoisia niin mielestäni tila ei ole liian synkkä, vaikka kaikki kalusteet olisivatkin mustia.

Mitäs tykkäätte meidän ”uudesta” (lue: siivotusta) aulasta?

*sis mainoslinkin

Lue lisää