MUUTAMA ALEOSTOS

 ’Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänä vuonna alennusmyynneistä ei tullut hankittua kuin muutama juttu lapsille. Itselleni en löytänyt oikein mitään ja toisaalta millekään tietylle ei nyt oikein ole tarvettakaan, eli hyvä niin. Lapsille olen aina aikaisempina vuosina ostanut toppavaatteita jemmaan seuraavalle vuodelle, yleensä vähintään -50% alesta. Tänä vuonna en noin hyviä alennuksia vielä sattunut bongaamaan ja niinpä ostin Booztilta tämän molo kidsin armykuosisen takin pienemmällä aleprossalla, koska näitä oli enää yksi ja kovasti tykkäsin tästä kuosista. Vähän vastaava Aatulla on ollut camokuosissa tänäkin vuonna ja se ei kyllä enää ensi vuonna valitettavasti mahdu.

Toppaa etsivien kannattaa tsekata nyt ainaskin Reiman verkkokauppa, sillä siellä on hajakokoja alennettu tänään -40% ja lisäksi babyshopista saa kaikista aletuotteista vielä tänään -15% lisäalen koodilla 15EXTRA. Sivuilla mainittiin, ettei se toimi Mini Rodinin tuotteisiin, mutta pelittää jos korissa on muunkin merkin aletuotteita. Ainakin molo kidsin toppaan koodi käy kanssa ja esim tämä Mini Rodinin toppahaalari irtoaa n 74 eurolla.

Sportamoren alesta löysin Aatulle sisäpelikengät ja Eeville kivat Niken kevyet tennarit kevääksi. Tuolla oli muutes lasten niken tennareita tosi hyvilläkin aleprosenteilla, esim nämä reilulla parillakympillä, nämä ja nämä n 30e ja hajakokoja näistä mustista. Alepuolella oli paljon muitakin kenkiä, kurkatkaa täältä. Lisäksi kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -20% alen koodilla HEI2016. Tuonne oli tullut mm. Molo kidsin uutuuksia ja koodi kävi esim niihin.

Loppuun vielä vinkki kätevästä sivustosta mikä on juuri avattu. Täältä löytää yhdestä osoitteesta lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin liittyvät alevinkit, alekoodit ja muut tarjoukset! Kannattaa kurkata seuraavat sivustot!  Lastenvaunut  ja äitiysvaatteet löydät Lastenvaate.fistä.

 • Anonyymi
  5.1.2016 at 22:15

  Ihanat tennarit Eeville. <3 Niitä ei enää näyttänyt Sportamorella olevan. 🙁 Oletko muualla bongannut kyseisiä kenkiä? Terveisin Pakko saada tytölle sellaset. 🙂

  • Sini
   6.1.2016 at 09:13

   Höh, eipä tosiaan. Alexandalexassa oli kanssa jokin aika sitten, mutta en enää kyllä löytänyt sieltäkään.

Lue lisää