PAKKASPÄIVIEN PELASTAJAT JA KAUNEIMMAT KUMPPARIT

Näillä keleillä täytyy omatkin toppavarusteet olla kunnossa ja itse olen kyllä sellainen vilukinttu, että heti pientenkin pakkasasteiden iskiessä turvaudun muutamiin luottoasusteisiini, jotka ovat pitäneet minut lämpöisenä vuodesta toiseen.

Kovemmilla pakkasilla tykkään ennemmin pukea tuollaisen pidemmän parkatakin, ja tuo kuvissa oleva Groa parka onkin alelöytö täältä. Nyt oli muutes tullut tuonne ilmiesesti palautuksena muutamia kokoja lisää. Toppahousuissa luotan samaan merkkiin, omani ovat nämä, vastaavat myös esimerkiksi nämä. Tykkään, että toppahousut istuvat hyvin ja näihin olen ollut kyllä todella tyytyväinen. 

Pakkaskenkinä minulla on ollut jo useampana vuonna UGGit. Nuo perinteiset versiot vaan ovat aika liukkaat, joten tykkään ehkä enemmän noista toisista, missä on hieman erilainen nahkapinta. Nuo ovat muuutes lastenpuolelta kokoa 36 ja vastaavat täysin 38 kokoa. Ovat nyt aika hyvässä alessa täällä. Noita tavallisia löytyy aikuisillekin soveltuvissa lastenmalleissa alesta täältä ja täältä. Kurkatkaa nuo sisämitat alkääkä välittäkö kokonumeroista!

Huiveissa käytän paljon noita Mulberryn villa-cashmerehuiveja, jotka pysyvät kyllä hyvinä vuosia. Kovimmilla pakkasilla otan käyttöön myös nuo UGGin hanskat, jotka ovat ostettu useampi vuosi sitten hullareilta. Balmuirin pipo on saatu blogin kautta ja on ollut myös tosi kovassa käytössä!

Lapsilla on pakkasilla noita villavuorellisia nahkakenkiä ja sitten myös UGGit. Noihin UGGeihin olen käyttänyt suojasuihketta ja ovat pysyneet sen vuoksi noinkin hyvässä kunnossa. Kannattaa ehdottomasti suojata ne ennen käyttöönottoa. Nahkakengissä omia suosikkejani ovat Anguluksen, Bisgaardin ja Arauto rapin mallit. Pikkujaloissa onkin nyt alessa myös noita, kannattaa kurkata täältä.


sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  9.1.2016 at 20:28

  Hei! Pitäisikö tuon sivubannerin balmuir verkkokaupan alekoodin vielä toimia?

  • Sini
   10.1.2016 at 11:46

   Hei! Tosiaan, koodi olikin voimassa vain vuoden loppuun asti ja unohdin poistaa sen! Laitan kyselyäs, josko saisin koodille jatkoa ja lisään sen taas tuonne sivupalkkiin mikäli onnistuu.

 • Anonyymi
  18.1.2016 at 13:40

  Hei

  Voisitko kertoa omien saappaidesi sisämitan? Käytän itse yleensä kokoa 37, joten mietin kokojen 35 ja 36 välillä.

  • Sini
   18.1.2016 at 15:55

   Noissa nahkaisissa on 25,5cm ja noissa tavallisissa uggeissa 25,2cm

 • Anonyymi
  18.1.2016 at 16:13

  Hei

  Kiitos paljon vastauksestasi. Nyt uskallan tilata itselleni nuo nahkaiset koossa 35.

Lue lisää