PIKKASEN PUNAISTA JA ALEN LOPPURYSÄYS

Asusteissa suosin yleensä turvallista mustaa tai konjakinruskeaa, mutta muutama väripilkku löytyy minunkin kaapistani. Tässä asukuvat ihanan Mulberry Lily laukun kanssa värissä hibiscus. Sävy on tuollainen kaunis vadelmanpunainen ja vaikka ajattelin tämän olevan enemmän kesälaukku, toimii se kivasti esimerkiksi harmaan kanssa talvellakin!

Mitäs tykkäätte?

pipo Balmuir // takki Liu-Jo // huivi ja laukku Mulberry // farkut Noisy May täältä , sinisenä täältä ja mustana täältä // kengät Din Sko

Loppuun vielä vinkki, että Reimalla alkoi alen loppurysäys ja kaikki aletuotteet ovat nyt -50% alessa. Paljon toppatakkeja, housuja, haalareita, asusteita ja kenkiä! Liittykäähän myös samalla reimaclubiin, syöttämällä liittyessänne koodin kohtaan ”ystävältä saatu koodi” QPR52GCJ saamme molemmat 5 euroa shoppailurahaa. Nyt myös ilmainen postitus alen aikaan! Aletuotteet löydät täältä!
*sis mainoslinkin
 • happystarhome
  22.1.2016 at 10:27

  Ihana asukokonaisuus sinulla ja mukava piriste tuo laukku ❤️ Hyvää viikonloppua 🙂

  • Sini
   22.1.2016 at 10:36

   Kiitos ja samoin sinne!

Lue lisää