URBAN BUTTERFLIES JA MUITA KAUNIITA KUOSEJA

Lupailin teille kuvia noista Molo kidsin uususta kuoseista ja kävinkin tällä viikolla Marimuksussa kameran kanssa pyörähtämässä. Täytyy sanoa, että aivan ihanalta näytti kyllä kevät ja jotenkin nuo kirkkaat värit ja kuosit ovat niin tervetulleita talven synkempien sävyjen jälkeen.

Eeville ostinkin kevääksi tuon Hopla takin urban butterflies kuosissa ja sen kanssa hyväksi todetut haven välikausihousut. Tästä kuosista ei väriä puutu ja se onkin helppo yhdistää monen väristen asusteiden kanssa. Mitäs tykkäätte? Tämä on ilmeisesti ollut tämän kevään hittikuosi ja osasta paikkaa jo myyty lähes loppuunkin!

Toinen ihana kuosi on tämä keltainen Africa butterfly kuosi mitä löytyy niin mekoista, pitkähihaisista, lyhythihaisista kuin leggareistakin. Tässä nyt kumpikin osa samaa kuosia, en tiedä onko vähän too much, mutta toimivat kivasti esim mustan kanssa yhdessä! Kuvissa myös nuo kauniit rusettikumpparit, jotka tilasin Babyshopista.

Poikien puolella oli mielestäni myös nättejä kuoseja ja Aatulle ostin tämän autorata t-paidan minkä arvelin olevan hitti tuon 4-vuotiaan autofanin mielestä. Oikeassa olin! Muita kuoseja oli mm. palloilevat koirat ja viidakkokuosi.

Tässä vielä muutamia kuvia mitä nappasin liikkeestä noista kuoseista. Nuo vauvojen softshell haalarit olivat supersuloisia ja vikassa kuvassa näkyy hyvässä alessa (-50%) olevat talven takit, jotka olivatkin tosi kätevät sillä niistä saa tuon tikkitakin irti ja takkia voi käyttää siten keväälläkin. Myös tikkitakkia voi käyttää pelkästään eli vähän niin kuin 3 takkia yhdessä!

 • MINI
  15.1.2016 at 12:11

  Perhostakki on IHANA! Millaista mitoitusta se on? Vastaako kokoaan?

  • Sini
   15.1.2016 at 13:09

   Niin on! Aika hyvin vastaa mun mielestä nykyään kokoaan!

 • Anonyymi
  15.1.2016 at 14:50

  Ihana perhostakki :)…tilasin tuon saman tytölle mutta hän ei suostu käyttämään mustia välikausihousuja pahus! Osaatko sanoa minkä väriset housut sopii tuohon takkiin ja miltä merkiltä löytyy? Kiitos:)

  • Sini
   15.1.2016 at 20:20

   Tuohon sopisi minusta kivasti vaaleanpunaiset tai turkoosit. Nyt en keksi äkkiä mihin olisi tulossa noissa väreissä, mutta kannattaa ehkä tsekata reiman valikoima kun tulee myyntiin. Polarn o pyretille tulee pinkit housut ainakin kevääksi!

 • Meeri / Murulit
  15.1.2016 at 18:27

  Oi, että onpa ihana tuo perhostakki! Tulisi nyt äkkiä ne Rodinin picot myyntiin niin tietäisi onko siellä mitään kivaa vai hankitaanko toiselta merkiltä kevät takit tytöille. 🙂
  Yritän pysyä kohtuudessa (taas) ulkovaatteiden osalta. 😀

  • Sini
   15.1.2016 at 20:21

   Picojen värit on tänä keväänä oranssi, tummansininen ja vaaleanpunainen/persikka

  • Sini
   15.1.2016 at 20:21

   Ai juu ja sama juttu 😀

 • j.m
  15.1.2016 at 20:12

  Kivoja uutuuksia 🙂 Mutta nuo haven housut on meillä ainakin ollu pettymys, nopeimmin hajonneet (puhki kuluneet) housut ikinä!

  • Sini
   15.1.2016 at 20:25

   Ihan totta? Meillä taas aina pysynyt hyvänä ja olen jemmannut Eevin vanhat vielä Aatunkin käyttöön! Tänä vuonna muutes vk-vaatteissa oli vähän erilainen matsku, mun mielestä pikkasen paksumpi kuin aikaisemmin!

 • Anonyymi
  16.1.2016 at 06:21

  Mikä koko eevillä on takista ?

  • Sini
   16.1.2016 at 08:04

   Eevillä on koko 128

 • Anonyymi
  16.1.2016 at 07:23

  Minkä pituinen Eevi on? Takin kokoa mietin, kun nyt on ollut talvitakista jo 134..

  • Sini
   16.1.2016 at 08:04

   Eevi on nyt joku 120cm vajaa, hänelle otin koon 128

  • Anonyymi
   16.1.2016 at 20:57

   Ok kiitos tiedosta 🙂 Meillä tyttö jo noin 125cm, joten täytyy miettiä sitä 140cm. Tuntuu vaan hurjan isolta…

 • Anonyymi
  17.1.2016 at 05:31

  Miten nuo saappaat toimii jalassa, kun tuo varsi on noin leveä ja lörpöttää? Kauniit kyllä, mutta jotenkin tuo muotoilu ei näytä sopivan lapsen jalkaan. Hyvä tosin nähdä näitä aina oikeasti lapsen päällä. Netissä näyttivät ihan jämäköiltä – nyt siltä että vesi menee sisään ja muotoa ei ole lainkaan.

  • Sini
   17.1.2016 at 09:00

   Olivat kyllä kieltämättä leveää mallia varresta ja eivät tosiaan mitään ihan pienten lasten kumpparit. Noita tosin olikin vasta 29 koosta lähtien ainakin babyshopissa myynnissä. Ajattelin itse, että palauttaisin kumpparit, mutta Eevi tykkäsi niistä ja halusi ne pitää. Välikausihousun alla tuo reiluus ei haitannut ja toivottavasti ovat toimivat käytössä!

 • Jutta
  10.2.2016 at 08:01

  Ihana takki ja ihana pipo myös noissa ensimmäisissä kuvissa. Mikä mahtaa olla?

  • Sini
   10.2.2016 at 08:37

   Moi! Se on Pim Pam merkiltä tilattu jokunen vuosi sitten. Facebookista löytyy ainakin heidän sivut!

 • Jutta
  10.2.2016 at 08:50

  Kiitos 😊 Tarvii katsoa vieläkö löytyy.

Lue lisää