VAALEA ”NAHKATAKKI”

Tykkään lämpöisemmillä keleillä käyttää paljon nahkatakkeja ja itseltä löytyy musta sekä konjakinruskea, jotka ovat olleet käytössä jo monta vuotta ja sopivat melkein koko vaatekaappini sisällön kanssa hyvin yhteen. Olen parina keväänä etsinyt vaaleaa kevättakkia joka olisi minun näköinen, trenssejä olisi tarjolla vaikka kuinka, mutta jotenkin en osaa ainakaan semmosia pidemmänmallisia käyttää.

Nyt kävin tsekkaamassa House of Brandonin
uutuudet ja sieltä löytyikin juuri täydellinen yksilö! Tykästyin takin bikertyyliseen malliin, mutta paras juttu oli nuo nepparit, joilla saa kaulukset kiinnitettyä niin, että takki on vähän jakkumallinen. Itselläni oli tuonne lahjakortti, joten tilasin tämän takin sillä ja samalla pari muuta juttua. Näitä löytyy myös mustana täältä
. Tykkäsin kovasti myös tästä
parkatakista, jota löytyy kolmessa värissä ja toinen kiva keinonahkatakki malli oli tämä
, mitä löytyy mustana ja vaaleana.

House of brandonilta saa tiistaihin saakka myös 15 euron alennuksen kaikista yli 60 euron tilauksista koodilla HBRT154. Tuolla on vielä hyvin aletuotteitakin jäljellä ja paljon oli tullut kevään uuttakin! Uutuudet löytyvät täältä
ja kaikki takit täältä

Takki Only // Huivi Balmuir (saatu) // laukku Mulberry // kengät Guess

*postaus sisältää mainoslinkin
 • Eppusen kaapilla
  18.1.2016 at 07:27

  On kyl ihana takki! 👌🏻 terkkuja! 😊

 • Pikku hiiri
  18.1.2016 at 07:32

  Tosi hyvältä näyttää! Tulee vaaleista sävyistä heti kevätfiiis 🙂

 • Elisa Lpp
  18.1.2016 at 11:05

  Onpa kiva asu!
  Ei yhtään sellainen nahkatakkimainen, vaan tyylikäs 🙂
  Tykkään <3

Lue lisää