HARMAA TALJA JA LISÄALEKOODI MYÖS MERKKITUOTTEISIIN!

Elloksen kanssa tehdystä yhteistyösä olisi vielä muutamia kuvia julkaisematta ja tässä pari sellaista, jotka otin meidän makuuhuoneeseen päätyneestä lampaantaljasta. Ihastuin tähän pitkäkarvaiseen harmaaseen versioon ja tuo onkin todella ihanan tuntuinen ja pehmeä! Sain tosiaan valita muutamia tuotteita Elloksen valikoimista ja kovin sisustuspainoitteisia nuo valitsemani tuotteet olivatkin.

Olen näitä taljoja ihaillut jo pitkään monissa kuvissa, aikaisemmin meillä oli tuossa vanha valkoinen talja mikä on aikoinaan ollut myös lasten pulkassa lämmikkeenä. Se oli jo kieltämättä vähän parhaat päivänsä nähnyt. Näistä taljoista onkin osa ainakin nyt alessa ja lisäalekoodilla 335705 saa vielä -25% alennuksen jolloin taljalle jää hinnaksi 83 euroa (ovh 159e). Täältä löytyy vähän vastaava sitten valkoisena ja täältä mustana. Molemmat noista ovat myös jo valmiiksi alessa.

Koodista sanotaan näin: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 14.2.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Elloksella menee vähän hassusti nuo alekoodit, sillä vaikka tämänkin tuotteen kohdalla oli maininta, ettei voi yhdistää muihin alennuksiin, antoi koodi alennuksen kuitenkin. Huomatkaa, että hinnat eivät päivity heti kun koodin syöttää vaan vasta seuraavassa vaiheessa kun menee kassalle! Koodilla saa alennuksen myös merkkituotteista, eli kannattaa tsekata niiden ale tuotteet täältä ja kaikki aletuotteet löytyy sitten täältä. Merkkituotepuolella paljon kivoja juttuja kuten adidaksen treenivaatteita, laadukkaita kenkiä ja ulkovaatteita yms!

* sis mainoslinkin

    Lue lisää