KELTAINEN KEVÄTTAKKI

KappAhliin oli tullut tällaisia kivoja keltaisia kevättakkeja ja kävin Aatulle sieltä ostamassa tämän kun satuttiin juuri olemaan Seinäjoen suunnilla. Näitä oli nettikaupassakin hetken, mutta taisivat kadota aika nopsaan ja ilmeisesti myös liikkeistä näitä on myyty tiuhaan tahtiin. EDIT: nyt on taas netissä täällä paljon kokoja!

Tämä on mielestäni kiva korvaaja esimerkiksi Mini Rodinin pico takille
ja hintaakin on yli puolet vähemmän. Picoissa tahtoo ainakin meillä olla
ogelmana ne tuplakoot. En ole nyt yhtään sovitellut viime vuotisia,
mutta Aatulla on ollut se 104/110 koko jo aika kauan käytössä ja hihat
varmaan ovat ne mistä ekana jää pieneksi. Sitten se seuraava 116/122
koko taas menee vielä just ja just Eevillekin, etenkin leveys ja helman
pituus on siinä aika iso eli ei varmaan Aatulla pysty sitä kokoa vielä
käyttämään.

Tämä KappAhlin takki vaikutti omaan silmääni vähän niukahkolta
mitoitukselta ja otinkin siitä Aatulle 116 koon. En ole sovittanut
vielä, että miten nappiin meni tuo kokovalinta. Malli on kivan kapea! Väri ei ole kirkas keltainen vaan tuollainen vähän murrettu, tykkään tästä kyllä enemmän kuin semmoisesta räikeän keltaisesta. Näihin kuviin kaivoin viime vuotiset kengät ja asusteet. Täytyisi urakoida komoerosta kaikki viime kevään ja syksyn jutut läpi ja testata mahtuuko niistä enää mikään lapsille…

Ekoissa takki on yhdistettu mustan kanssa ja toisissa tummansinisen kanssa. Tämähän toki sopii melkein minkä värin kanssa vaan! Normaalihinta takilla oli 39,90e ja itselleni tuli ainakin eilen puhelimeen viesti, millä sai yhdestä tuotteesta -25% alen eli hintaa tälle jäi sitten 30 euroa.

 takki KappAhl // asusteet Tinycottons // kengät Hummel // farkut i dig denim

 Takki KappAhl // asusteet Tinycottons // kengät Bisgaard / sammarit Mini Rodini

 • Sara // housefive
  11.2.2016 at 16:49

  Mä niin toivon, että mun äiti vielä tuon ehtisi metsästää Fionnille. Aivan ihana.

  • Sini
   11.2.2016 at 18:15

   Hei netissä on nyt lisää!

 • Anonyymi
  11.2.2016 at 18:07

  Onko tuossa vuorta ja onko napakkaa kangasta? Tosi kiva väri!

  • Sini
   11.2.2016 at 18:16

   On ohut liukas vuori. Enemmän kuoritakkimainen kuin pico. Lapuissa luki tuulenpitävä ja vettähylkivä.

 • Anonyymi
  11.2.2016 at 18:59

  Kiva takki.Onks noi pico takit miten leveitä,mul ei oo kokemusta picoista mut nyt haluisin sen vaaleanpunaisen meijän kohta 6v tytölle mut en tiedä mahtuuko,meijän prinsessa on pitkä ja pyöreä toisin ku isosiskonsa(9v)on lyhyt ja hoikka 🙂

  • Sini
   11.2.2016 at 19:18

   On ne picot mun mielestä aika leveitä. Varsinkin se jotenkin korostuu niissä isommissa takeissa ja meillä taas Eevi on ollut aina vähän hoikahko niin hänelle tuo picomalli ei oikein sovi tai sen pitää siis olla juuri sopva eikä saa olla yhtään kasvunvaraa.

Lue lisää