KORALLIA

Kevään korvilla aina jonkinmoinen värin kaipuu iskee. Jos nyt ei ihan vaatekaappiin saakka päädy niin ainakin kenkiin ja asusteisiin. Tänä vuonna erityisesti koralli on näyttänyt tosi kivalta ja alennusmyynneistä bongasinkin hyvin laukkuun mätsäävät tennarit, joista löytyy siis aavistus myös tuota korallia väriä.

New Balancen tennarit vaikuttavat kyllä mukavilta, itseltä merkin juoksukengät jo löytyykin ja niistäkään ei ole pahaa sanottavaa. Näitä näytti tulleen paljon ihania värejä nyt kevääksi taas valikoimiin.

Biker malliset takit ja jakut ovat vallanneet kaappini ja tykkään, että näitä voi pitää ikään kuin jakkuna tai sitten takkina. Kuvissa näkyvä valkoinen on paksua collegemateriaalia ja menee mielestäni ihan kyllä takkinakin. Täta samaa löytyy myös tummanharmaana!

Tässä myös vielä tuo jo aikaisemmin nähty keinonahkatakki, joka valkoisen tavoin on saatu House of Brandonilta. Siellä on nyt tämän viikon ajan menossa synttärialet ja koko valikoiman saa -20% alennuksella koodilla HBR2. Tarjous koskee myös jo alennettuja tuotteita ( ei kuitenkaan dr denim tuotteita).

Aika kivoja raidallisia uutuuksia oli tullut myyntiin ja nuo mintun vihreät Air Maxit ovat syötävän suloiset. Kehunpa myös kollaasin raidallista pikkulaukkua, itsellä on samanlainen aikaisempien vuosien mallistosta ja se on tosi kiva kesälaukku. Hintakaan ei ole järin korkea ( 19,90e) ja siitä saa vielä sitten tuon alennuksen. Kurkkaa uutuudet täältä.

* sis mainoslinkin

 • Hanna Tyttötrion talossa
  17.2.2016 at 11:24

  Ihanaa keväistä! Voi hitsit Air maxeista oli jo koot loppunut.

 • Ansku
  17.2.2016 at 17:13

  Aiii miten nätti pieni laukku, tykkään!

 • Anonyymi
  18.2.2016 at 03:36

  Taas ihan todella hitaat nämä sivut 🙁

Lue lisää