MAY THE FORCE BE WITH YOU

Heippa! Tulinpa vain kertomaan, että tällä hetkellä omassa elämässä on sen verran kaikkea meneillään, että blogi tulee olemaan varmaan vähän hiljaisempi ainakin tämän kuukauden. Kaikki jutut kun tapahtuvat vähän yhtäaikaa ja aika nopealla aikataululla, joten en oikein ehdi edes konetta avata työpäivän jälkeen.

Onneksi tiedossa on kuitenkin kiva breikki nyt viikonloppuna kun mennään Eevin kanssa Vaasaan, missä Eevi menee tsekkaamaan Robinin keikan ja minä Polar Soundiin jammailemaan sitten illalla. Onko muutes teistä lukijoista mahdollisesti joku tulossa myös?

Lisäksi kohta onkin jo hiihtoloma, sinne täytyisi keksiä vielä vähän jotain perheen yhteistä puuhaa. Miehen ja kavereiden kanssa mennäänkin silloin sitten tsekkaamaan Sunrise Avenuen keikka, jei! Kuvat eivät liity oikein mihinkään, mutta nämä pari kuvaa nappasin Aatun hyllystä jo jokin aika sitten. Star Wars on nyt hitti niin legoissa kuin muissakin, tuo ihana R2D2 on löytö kirppikseltä ja on tuollainen iso muovinen säästöpossu. Edullinen printtivinkki on etsiä google kuvahausta joku kiva kuva ja tulostaa se, tuo Star Wars kuvakin on vain mustavalkoisena tulostettu. Täytyisi vielä hommata ne kehykset…

  • Henna
    2.2.2016 at 18:28

    Me ollaan myös tulossa sunrise avenuen konserttiin 🙂

Lue lisää