MUSTISSA

Tässäpä taas varsinaista väriloistoa omien asukuvien muodossa! Olen jo niin kaivannut tennarikelejä, että otin pienen varaslähdön ja vedin jalkaan pitkästä aikaa nuo Air max theat. Nämä kuvat on jo viime viikolta, nyt onkin jotenkin jo enemmän kevätfiilis muutenkin ja onpa kivaa kun töistä tulessa ei olekaan enää pilkkopimeää!

Kyllä se elämä taas voittaa tämän kaamoksen jälkeen 🙂 Kuvissa onkin kerrospukeutumista kerrakseen, vedin tuon Noisy May:n ohkaisen kevättakin alle kunnon paksun neuleen ja kaulaan myös villahuivin. Takki on saatu House of Brandonilta ja on siis tämän kevään uutuuksia. Tässä on kiva strech kangas, mutta on tosiaan ohut. Sanoisin, että jakkuna menee hyvin viileämpinä kesäiltoinakin!

Yhtä kaikki, kiva takki kuitenkin ja jalassa taas vaihteeksi nuo suosikkihousut eli nämä Noisy May:n bikerit!

  pipo Balmuir // huivi DAY // Takki ja housut Noisy May // laukku LV // tennarit Nike

* sis mainoslinkin

    Lue lisää