MUUTAMA MINI RODINI

Eilen tuli myyntiin Mini Rodinin kevään ensimmäinen droppi ja kävinkin Marimuksussa tsekkaamassa uutuuksia. Marimuksuun on nyt tullut tosiaan tuo Mini Rodini myös valikoimiin ja valikoima on näin aluksi aika pieni, mutta jos kiinnostusta löytyy niin varmasti jatkossa tarjolla on suurempi määrä tuotteita. Omistaja on myös tilaamassa nyt lisää jotain tuotteita, eli jos joku juttu jäi uupumaan minkä haluaisit, niin kannattaa kysellä tuolta vaikka sähköpostitse!

Samalla testailtiin alesta ostettua Lindexin nahkatakkia, mistä tuo 116 koko olikin jo oikein sopiva! Aatulle ostin tästä rodini mallistosta tuon hiiripaidan ja sitten alemmissa kuvissa näkyvän dino teepparin ja apila shortsit. Nämä ovat kaikki 104/110 kokoa ja Aatu on arviolta noin 105 cm pitkä.

Tässä dino paidassa on mukana myös elastania ja se olikin tosi kivan tuntuinen. Aikaisemmin nämä printtipaidat ovat olleet pelkkää puuvillaa mikä ei jousta ja ainakin silloin mielestäni mitoitus oli niukempi. Shortsit ovat ihanan pehmeää puuvillaa, tästä kuosista tekisi kyllä mieli vielä ostaa se collegepaitakin!

takki Lindex // paita Mini Rodini // lippis Booso // farkut i dig denim // kengät Nike

paita, lippis ja shortsit Mini Rodini
Tilasitteko te mitään tästä ekasta erästä?
 • Salla
  5.2.2016 at 16:39

  Vielä en ole tilaillut, mutta luultavasti muutamat teepparit, sortsit ja topit tarttuvat mukaan kesäksi 🙂 mutta mistä on tuo mahtava Booson lippis?? Onko se ihan kesämalli vai kuumempi lätsä?

 • Annika/ Karkkipurkki
  5.2.2016 at 16:54

  Ihania! 🙂 Meillä on Veikko varmaan saman pituinen ja pähkäilin tuota kokohommaa ja päädyin siihen isompaan 116/122 kokoon, ja nyt jännään onko se ihan jätti 😀 Nuo tuplakoot on hankalia aina kun alkaa jäädä siihen kokojen väliin.

 • Unknown
  7.2.2016 at 09:05

  Hei!!
  Ihana tuo kolmiokuvioinen matto. Mistä olet sen löytänyt?

  T. Essi

  • Sini
   7.2.2016 at 09:22

   Vastasinkin sähköpostiisi juuri,mutta matto on tosiaan kodin1 liikkeestä Anno siru matto.

Lue lisää