TRAKTOREITA, AUTONRENKAITA JA KAUNIITA KUKKIA

Jatketaan vielä vähän lastenvaaterintamalla. Kun näin Phister&Philinan tämän kevään pressikuvat, tiesin heti, että nyt oli mallisto meidän Aatun mieleen! Poikien vaatteissa kuoseina on nimittäin mm. traktorit ja autonrenkaat!

Itse olen tykännyt aina kovasti Phister&Philinan vaatteiden materiaalista ja laadusta. Tässäkin printtipaidassa on mukana elastania ja hauskasti paidan takaosa on erilainen kuin etupuoli. Sama juttu on myös usein tyttöjen mekoissa. Tyttöjen puolella varsinkin kuosit ovat usein taianomaisia ja jopa hempeitä. Vastakohtana näille on sitten tehty black mallisto, jossa nimensä mukaisesti on paljon mustaa ja usein myös mustavalkoisia vaatteita.

Me saimme Phisterin paketin tuossa jo jokin aika sitten ja tässä muutamia kuvia niistä. Tänä keväänä etenkin pienten tyttöjen mallisto oli mielestäni aivan ihana. Kurkatkaapa vaikka tämä tunika, tämä saman sarjan mekko tai nämä ihanat baggyhousut!

Näitä tuotteita ja muitakin merkin ihanuuksia löytyy Lasten Taikamaasta ja sieltähän saa kanta-asiakkaat aina alennustakin tilauksesta, joten kannattaa muistaa rekisteröityä!

 ”Hei tsekkaa mun raidat!”
 
  Aatulla Tirer verkkatakki, track paita sekä gass collegehousut

 

Eevillä dream dress ja mustavalkoiset tone leggingssit

* Vaatteet saatu

    Lue lisää