FLORAL BURST

Tänä keväänä kukkakuosit ovat taas pinnalla ja niitä näkyy paljon myös urheiluvaatteissa ja tennareissa. Junkyardin yhteistyön kautta pääsin sovittelemaan muutamia tämän kevään uutuuksia ja näistä vaatteista ei kyllä väriä puutu! Kurkkaa lopusta myös vinkki, kuinka voit voittaa tälläisen verkkatakin itsellesi!

Itse olen tykännyt aina noista Adidaksen kukkakuosin vaatteista eikä tämän kevään flower burst mallisto tee poikkeusta. Mallistosta löytyy useampaa kukkakuosia ja mm t-paitoja, leggareita, mekkoja, huppareita ja laukkuja. Kurkatkaa upean Miriam Bryantin esittelemänä koko mallisto täältä.

Olen aikaisemmin vierastanut kokovartaloprinttiä, mutta nämä ovat niin övereitä, että tällaisena mielestäni toimiikin hyvin yhdessäkin. Kuitenkin molemmat menevät kivasti erikseenkin, tuo verkkatakki erityisesti on kiva farkkujenkin kanssa.

Junkyardilla on tosi hyvä valikoima tennareita ja nyt juuri valikoima on varmasti parhaimmillaan. Nämä Niken Stefan Janoski max premium tennarit olivat tosi hauskat ja ihan unelma kevyet. Materiaali on päältä vähän samantyylistä kuin free tennareissa eli hengittävää kangasta ja pohja on tosi taipuisa. Huomiseen asti on tuolla vielä kampanja, missä yli 120e ostoksesta saa 20 euron alennuksen. Ale näkyy valmiina ostoskorissa. Kurkatkaahan koko valikoima täältä.


Laitan instan puolelle arvonnan käyntiin, missä palkintona on tällainen samanlainen Floral Burst verkkatakki. Käykäähän osallistumassa, minut löydät tunnuksella @kaikkimitaolen

* postaus sisältää mainoslinkin

 • Anonyymi
  14.4.2016 at 17:29

  Mä niin ihastuin noihin housuihin! 🙂 Ihanat!!
  Mutta koko asia mietityttää: Onko kangas joustavaa? Onko normaalia kokoa? Onko sulla mikä koko?
  Kiitos jo etukäteen <3
  Terkuin heli

  • Sini
   14.4.2016 at 17:45

   Mulla on koko 36, ei ainakaan niukkaa ole. Nää on semmosta aika ohutta kangasta, eikä oikein jousta.

Lue lisää