HERKKUJA SEINÄLLÄ

Ajattelin vinkata teille kivasta pienestä kaupasta, josta löytyy nättejä ja edullisia printtejä lastenhuoneeseen. Kerroinkin, että tuolla Eevin seinustalla on vähän tyhjää tilaa ja kovin valkoista niin tilasin hänelle sinne muutaman printin. Nämä olivat mielestäni niin nättejä ja aika edullisiakin, että ajattelin jakaa tämän uuden tuttavuuden teidänkin kanssa.

Kyseessä on siis Pretty pretty party verkkokauppa ja tosiaan siellä on valikoimissa ainakin erilaisia julisteita ja juhlajuttuja. Näistä kaikki taisivat olla 8e kappale, mutta nuo liitutaulujulisteet mihin saa lapsen omia tietoja, olivat 15 euroa. Julisteet oli jaoiteltu kivasti eri teemoihin, eläimet löytyivät omistaan ja nuo hedelmät ja muut omistaan.

kuva: pretty pretty party
Silloin kun tilasin, oli kamppis, että kolme julistetta sai 20 eurolla ja niinpä tilasin Eeville nuo kolme herkullista kuvaa. Mallailin niitä tuohon seinälle ja ihan kivat ne on noinkin, mietin josko kuitenkin hankkisin näihin vielä kehykset.

Jätskiprintit olivat ainakin kovasti Eevin mieleen ja noista tulee vähän sitä kaivattua väriäkin tuonne Eevin puolelle huonetta.

Loppuun vielä vinkkaus tuosta Babyshopin Mid Season alesta, mikä on nyt hiljan startannut. Sieltä löytyy alella mm. välikausivaatteita, kenkiä ja sisävaatteita. Käykäähän kurkkaamassa täältä, ihania esimerkiksi nuo Mini A Turen takit!

*sis mainoslinkin

 • Mariella Rikkonen
  30.3.2016 at 14:43

  Heippa! Pakko kysyä että mistä olet ostanut nuo mustat lastenhuoneen valot? 🙂

  • Sini
   30.3.2016 at 15:06

   Moi!Jos en ihan väärin muista niin ne on annon ja ostettu kodin1 kaupasta.

 • Mari / puolitoistakerrostakotia
  30.3.2016 at 16:46

  Voi mä en kestä mitä ihanuuksia. Mutta onko teillä aina noin kivan näköistä lastenhuoneessa? Mä en ainakaan tuon meidän keskimmäisen (nti 9vee) huonetta viitsi paljon enää sisustella, kun tekee sen itse kaikellä tärkeällä sälällä. Pienen huoneeseen vielä voi äiti vaikuttaa, mutta isommilla on jo oma näkemys, ja hyvä tietty niin:)

  • Sini
   30.3.2016 at 18:47

   Yleensä meillä on kyllä sotkuista lastenhuoneessa 🙂 mut nyt kun on näin pieni huone kahdella, on pakko joka päivä laittaa tavarat suunnilleen paikoilleen tai ei mahdu huoneessa liikkumaan..eli tulee siivottua useammin 🙂

   Uskon, että meillä on kanssa tuo vaihe kohta edessä. Nyt Eevi tykkää vielä tuommoisesta söpöstä ja just noista herkkujutuista ja pastellisävyistä. Kohta varmasti ei enää ole paljon sanavaltaa neidin puolelle, täytyy nyt vielä ottaa ilo irti 🙂

 • Janika Kuohukivi
  30.3.2016 at 17:22

  On kyllä melkoisen herkullisia..! Näitä saa varmaan muutkin kun lapset huoneeseena 🙂

  • Sini
   30.3.2016 at 18:48

   Näähän on oikein kivoja vaikka olkkariinkin!!

 • Maissi
  1.4.2016 at 09:34

  Meillä viittä vaille kahdeksan vuotias päällystää seinänsä ihan itse hevosjulisteilla. Viisivuotias matkii perässä, mutta mukaan mahtuu myös muitakin eläimiä, kuten kirahvi. 😀 Oma tahto ja maku näkyy myös vaatteissa. Moneen vuoteen en ole saanut valita kaikkea oman maun mukaan. Sentään ovat oppineet äidiltään vaatteiden värisävyjen harmonian. 😉

  • Sini
   5.4.2016 at 15:48

   Ei meilläkään kaikki kelpaa, etenkään Eeville. Aatu on aika helppo tapaus, ei paljon piittaa mitä päällensä vetää 🙂

Lue lisää