IHANA POSTER LIGHTBOX

Kuvailin tuossa yksi päivä ihania juttuja, mitä tuutilulla verkkokauppa meille lähetti. Tuutilulla on melko uusi pikkuinen kauppa, joka myy enimmäkseen sisustustuotteita lapsille. Sieltä löytyykin monia juttuja, mitä meillä on lastenhuoneessa ollut jo aikaisemmin mm. noita kirjain bannereita ja lightboxeja.

Muistan kun itse etsin tuota lightboxia aikoinaan Suomesta, mutta sitä ei missään myyty ja jouduin tilaamaan sellaisen ulkomailta. Onpa kiva juttu, että nyt sitä löytyy täältä kotimaastakin! Samalta merkiltä, eli a little lovely companylta löytyy myös näitä poster lightboxeja, missä idea on vähän sama kuin siinä kirjainversiossa, mutta näihin voi vaihtaa erilaisia kuvia.

Tämä poster lightbox on siis taulu ja samalla valaisin. Tämä toimii pattereilla, mutta tähän voi ostaa myös johdon ja sen saa toimimaan sitten myös verkkovirralla. Saimme Tuutilullasta tämän poster lightboxin sekä siihen tuollaisen tyttömäisen julistesetin. Setissä on kahdeksan erilaista kuvaa, joita voi vaihdella fiiliksen mukaan. Settejä on useita erilaisia esimerkiksi keittiöön sopiva setti ja pojille tehty setti.

Tässä tyttöjen setissä oli mielestäni kaikki tosi kivoja kuvia. Meillä tuo Eevin puoli seinästä on ihan tyhjillään ja sinne olen hankkinutkin muutaman printin tuomaan vähän väriä. Aatun puolelle taas onkin tuo hyllykkö, missä säilytetään kummankin lapsen tavaroita. Melkoinen sekamelska, mutta lastenhuoneen ei mielestäni tarvitsekaan olla niin loppuun saakka sliipattu.

Kuvia vaihtamalla saa tauluun kyllä monenlaista ilmettä ja tämän voi kiinnittää myös seinään jos haluaa. Toimii kivasti tosiaan siis yövalonakin!

Lisäksi paketissa oli nämä suloiset Eef Lillemorin astiat lapsille. Meillä kumpikin tykkää syödä vielä lastenastioista ja nämä olivat kyllä molempien lasten mielestä tosi hauskat!

    Lue lisää