KAIKKI TENNARIT -20% ( MM. ADIDAS, CONVERSE, VANS JNE)

Vink vink! Juuri nyt alkoi Elloksella tennaripäivät ja kaikki tennarit saakin nyt verkkokaupasta -20% alennuksella. Alennuskoodi käy myös merkkituotteisiin ja tuoltahan löytyy tämän hetken it-tennareita eli Adidaksen superstareja, paljon converseja eri väreissä ja malleissa, kivoja Vansin tennareita, Vagabondia ja paljon muuta! Kurkatkaa alekoodi hieman alempaa. Koodi käy niin naisten, miesten kuin lastenkin tennareihin.

Elloksen omalta merkiltä löytyy myös paljon kivoja malleja mm nämä mustat nahkatennarit, joista löytyy myös valkoinen versio!

Tässä muutamia poimintoja mitä sivuilta löytyy. Aika hyvin näytti olevan kokojakin ja tosiaan värivaihtoehtoja löytyy linkin takaa aina useita. Nuo Vansin mintunvihreät lasten tennarit ovat kyllä syötävän söpöt!! Alekoodilla 335439 saa siis -20% alennuksen kaikista tennareista ja koodi on voimassa 20.3.2016 saakka. Koodi käy normaalihintaisiin tuotteisiin ja sen voi käyttää vain kerran. HUOM! Alennus näkyy vasta kun syötät koodin ja klikkaat ”kassalle” nappulaa. Siellä pystyy tarkistamaan siis hinnan ennen kuin tilaus vielä lähtee eteenpäin.

Tässä vielä linkit suosituimpiin merkkeihin eli Adidaksen, Conversen, Vagabondin ja Vansin valikoimiin. Suorat linkit kuvan kenkiin löydät kuvan alta. Koko Elloksen tennarivalikoima taas löytyy täältä.

Denim varsitennarit // Vagabond kasai / superstar valkoinen // superstar musta // Esprit nahkatennarit // converse nahkatennarit // vagabond nahkatennarit // reebok tennarit // Converset korkeat beige // Converset korkeat muut värit //  Converset matalat // Vans nahkatennarit // Vagabond loaferit // Adidas Stan Smith // Vans ruutu // Vans mintunvihreät

* sis mainoslinkkejä, mustat tennarit saatu

  • Anonyymi
    7.3.2016 at 14:17

    Kiitos vinkistä! Lähti tilaukseen useammat kengät. 🙂

Lue lisää