MARIMEKON KAUNIS KEVÄT JA ALEVINKKI

Marimekon kevään sisustustuotteet iskivät kyllä täällä lujaa ja kävin ostamassa muutamia niistä meille tuolta Marimuksusta. Erityisesti ihastuin uuteen kasvu-kuosin kankaaseen sekä tuohon pikkuiseen vaaleanpunaiseen flower vase maljakkoon. Maljakkoja löytyy myös valkoisena ja kirkkaana ja eri kokoisina, olisi ihana töydentää kokoelmaa myöhemmin vielä jollain toisellakin versiolla!

Nappasin kuvia näistä uusista marimekon tuotteista täällä meidän kotona ja nyt starttasi marimuksussa myös sisustuspäivät, jolloin kaikista kankaista, astioista ja sisustustuotteista saa -20% alennuksen. Kurkatkaahan valikoima täältä tai käykää paikan päällä ihastelemassa! Voimassa sunnuntaihin saakka.

Instaseuraajat jo bongasivatkin varmasti, että meille saapui eilen myös uusi sohva. Siitä lisää vielä myöhemmin, mutta olen kyllä todella tyytyväinen meidän valintaan! Näihin kuviin sohva ei vielä ennättänyt, nuo meidän nojatuolit ovatkin jo löytäneet uuden hyvän kodin lähipiiristämme.

Vaaleanpunaisia maljakkoja minulla oli ennestään jo kaksi ja kivasti sopii tämä marimekonkin versio näiden kanssa yhteen. Marimekon astioita olen kerännyt jo pidemmän aikaa ja näissäkin on kiva, että monet kuosit sopivat hyvin keskenään yhteen.

Tässä uudessa kevään mallistossa on nättiä ruutukuosia, josta löytyy niin astiapyyhettä, pannunalustaa kuin tarjotintakin. Kuvassa Okko pannunalunen ja quilt tarjotin.

Tässä vielä uusia kuosi yhdessä sulassa sovussa. Keittiöpyyhkeitä ostin kaksi, tuon kasvu-kuosin ja quilt-kuosisen. Kevään tullen on ihan kiva laittaa mustavalkoisen sekaan vähän edes jotain väriä ja itsellä se usein on juuri roosa. Mitäs te tykkäätte marimekon keväästä?

* Postaus tehty yhteistyössä marimuksun kanssa

 • Anonyymi
  18.3.2016 at 09:38

  Moikka! Saanko udella mistä tuo nurkassa oleva senkin on?

  • Anonyymi
   19.3.2016 at 11:27

   Siis senkki 🙂

  • Sini
   19.3.2016 at 11:32

   Heippa! Se on Lundian Fuuga sarjasta koottu!

 • kesäkurpitsa
  9.8.2017 at 13:53

  Hyvä että saapui sohva ettei tartte pitää ruokapöydän tuoleja keskellä lattiaa!

  • Sini
   9.8.2017 at 14:08

   Olihan se nyt suorastaan järkyttävää 😀 😀

Lue lisää