MARIMEKON UUSI LASTENVAATEMALLISTO JA MINI RODINI DROP 2

Kävin marimuksussa pyörähtämässä ja sinne olikin tullut aivan ihania marimekon lastenvaateuutuuksia! Marimekkohan uudisti lastenvaatemallistoaan ja nykyään merkki valmistaa vain tyttöjen vaatteita. Hyvä juttu on se, että isoin koko näistä on 128/132 eli meillä Eevikin pystyy käyttämään näitä vielä pitkään!

Tässä mallistossa oli ihanaa polka dot kuosia, ruutuja, kauniita kotelomekkoja ja suloisia shortsihaalareita. Eevillä on kuvissa tuo tunika 128/132 kokoa ja leggingssit 116/122 kokoa. Kurkatkaa uudet ihanat lastenvaatteet täältä. Aikaisempien mallistojen pallokuosiset vaatteet ovat olleet suuri menestys ja ennustan kyllä näistäkin polka dot jutuista kevään hittituotteita.

Tänäänhän julkaistaan mini rodinin toinen droppi klo 11 ja kurkkasin samalla nuo uutuudet ja nappasin muutaman sovituskuvan tännekin. Kurkatkaa alempaa niistä lisää!

Mini Rodinilta tulee basic mallistoa mm kauniin keltaisessa sävyssä ja sitten mustana. Tämä basic teeppa sopi tosi kivasti noiden dinosaurus shortsien kanssa, samaa dino kuosia löytyy myös mekkona ja sitten vihreässä värissä.

Mitoituksesta sen verran, että basic teeppa ja shortsit on koossa 104/110 Aatulle sopivia (pituus n 110 cm). Tuosta hiiripaidasta taas jouduin ottamaan jo 116/122 koon ja samoin hippo teepasta, missä eroa tuohon keltaiseen 104/110 kokoiseen paitaan oli vain vajaa sentti helmassa. Uudet Mini Rodinit löydät marimuksun verkkokaupasta täältä klo 11.00 ja samat löytyy myös kivijalkaliikkeestä. Vauvojen äidit vink! Mallistossa oli aivan iiihana valko/keltainen pupu jumpsuit, missä oli korvat ja häntä ja sitten harmaa jumpsuit, missä hihassa oli panda!

Eevin hiirimekko ja leggarit ovat kokoa 116/122, Eevillä pituutta on jonkin verran vajaa 120cm.

  • titti
    3.3.2016 at 05:21

    Ihania <3

  • Anonyymi
    3.3.2016 at 05:51

    Tosi tyhmää että Marimekko unohti pojat vallan. Ovat olleet ihan parhaita vaatteita meidän pojilla aina sinne saakka kun koot ovat riittäneet 😯

Lue lisää