PÄÄSIÄISASKARTELUJA KOKO PERHEELLE

Viikonloppuna puuhastelimme taas pääsiäisaskartelujen parissa. Tässä nyt oikein megakuvapläjäys meidän puuhista, toivottavasti saisitte näistä kivoja vinkkejä lasten kanssa askarteluun ( tai ihan itsekseen!)

Tänä vuonna menin sieltä mistä aita on matalin ja ostin valmiita koristeltavia munia. Huh, olipahan helpompaa hommaa kuin oikeiden kananmunien tyhjentäminen! Viime vuonna tein lautasliinoista tällaisia graafisempia munia, tänä vuonna vuorossa oli vähän pastellisemmat sävyt! Tuosta viime vuoden postauksesta löytyy näille ohje, ovat tosi helppoja tehdä!

Pinterestista tulostelin muutamia mustavalkoisia pääsiäisjuttuja ja sieltä myös nämä munat, jotka kiinnitin puuhelminauhaan. Printattavat munat löytyvät täältä.

Lastenhuoneen seinälle hyppeli joukko mustavalkoisia pääsiäispupuja, jotka tulostettiin pinterestista täältä ja liimattiin vielä pumpulista hännät.

Lasten kanssa tehtiin myös munamaalauksia perunoiden avulla. Peruna leikattiin kahtia ja siihen kaiverrettiin haluttu kuvio ja sitten vaan maalaamaan! Näiden tekemisestä lapset tykkäsivät kovasti!

Eevin kanssa teimme yhdessä vielä tämän pariskunnan, tähänkin idea löytyi pinterestin syövereistä ja tarvikkeita ei tarvitse kuin paperia, liimaa ja kananmuna.
 

Mikäli kaipaat lisää askarteluvinkkejä niin kannattaa kurkata myös edellisten vuosien postaukset aiheesta. Mm. allaolevien kuvien vinkit ja ohjeet löytyvät täältä, täältä ja täältä.

    Lue lisää