RAITAA, ROOSAA JA -20% ALE KOKO TILAUKSESTA

Vinkki vitonen viikonloppuun! Nyt tämän viikonlopun ajan saa Ellokselta -20% alennuksen koko tilauksesta ja alekoodi koskee myös merkkituotteita. Itse sain kesään nämä kivat Henri Lloydin raitamekot, jotka ovat ihanan pehmeää trikoopuuvillaa. Näissä koko on aika reilu, itselle xs ei ollut mikään makkarankuori edes.

Henri Lloyd on yksi omista suosikkimerkeistäni, heillä on tosi laadukkaita neuleita, trikoita ja takkeja. Kokosin tähän postaukseen omia suosikkejani valikoimista, Aivan ihanat ovat esimerkiksi nuo Odd Mollyn roosat kumpparit!

Tosiaan, koodilla saa alennuksen kaikista normaalihintaisista vaatteista, asusteista, kodin tekstiileistä (ihania sohvatyynyjä!), sisävalaisimista, tapeteista (myös suosituista Ferm Livingin tapeteista) ja matoista. Niin ja tietysti kaikista lastenkin vaatteista ja kengistä. Tuolla on esimerkiksi Reiman ja Ticketin välikautta, kumppareita ja välikausikenkiä. Uutena merkkinä valikoimissa on mm i dig denim.

Kurkkaa alekoodi hieman alempaa!

Tämä roosa sohvatyyny oli mielestäni tosi nätti ja samaa löytyy myös harmaana. Päällisen mukana tuli myös sisätyyny.

Alennuksen saa tosiaan koodilla 335441 ja se on voimassa 20.3.2016 saakka. Koodin voi käyttää vain kerran. Tästä ostoksille!

*sis mainoslinkkejä

Lue lisää