SOHVA TULI TALOON

Jee, meillä on sohva! Elimme tosiaan tuossa jonkin aikaa ilman sohvaa ja kyllä siinä ajassa tuli huomattua, kuinka tärkeä se sohva meidän perheelle vain onkaan. En voisi olla tyytyväisempi valintaan mihin päädyimme ja tässä teillekin muutamia kuvia tästä kaunokaisesta.

Tänne asuntoon meidän oli hankittava vuode sohva, että voisimme majoittaa myös vieraita. Ainut ongelma oli, että vuodesohvat lähtökohtaisesti olivat kaikki kamalan isoja möhkäleitä enkä pitänyt monenkaan ulkonäöstä. Sohvan hankinnassa ajatus oli, että se viedään mukaan sitten uuteenkin kotiin ja halusimme panostaa sohvan ulkoäköön ja mukavuuteen.

Kävin Vepsäläisellä katselemassa valikoimaa ja ihastuin siellä tähän kotimaiseen Pedro ON vuodesohvaan. Tämähän ei näytä vuodesohvalta sitten ollenkaan ja on ihanan siro ja todella kaunis huonekalu. Sohva näkyy ensimmäisenä kun tulen ulko-ovesta sisään ja joka kerta ajattelen, että onpa meillä ihana sohva! Tämä siis todellakin oli nappivalinta, vaikka ensin epäröin graafista kangasta ja sitä olisiko se liian dominova.

Sohvan on suunnitellut Tapio Anttila ja sohva on syystäkin voittanut myös useita palkintoja. Tapio Anttila on suunnitellut paljon muitakin kauniita tuotteita mm Mixrack telineet, joista on muutes tulossa myös vaateteline! Tapio Anttilan suunnittelema ja Pedron valmistama toinen vuodesohvamalli Day&Night on tulossa kuulemma ainakin yhteen asuntomessutaloon, joten siellä voi käydä kurkkaamassa miltä se näyttää. Se on tästä hieman linjakkaampi malli.

Liikkeessä koeistuin tätä sohvaa ja se oli myös todella mukava istua.
Jämäkkä, mutta ei liian kova. Kankaitahan tähän saa valita ihan
millaiset tahansa, samoin sohvan päätyjen värit. Vepsäläisellä oli
tällainen esillä mustilla puuosilla, valkoisella runkokankaalla ja
noilla samoilla marimekon tyynyillä. Se oli myös todella nätti! Jotenkin
pidän kuitenkin puun tuomasta lämmöstä ja kun sitten sattui niin hyvä
säkä, että tällainen messuilla näytillä ollut kappale oli myynnissä, en
epäröinyt hetkeäkään. Puuosat ovat samaa sävyä kuin meidän sohvapöytä,
tyynykankaina on tosiaan marimekkoa ja istuinosa on tummanharmaa. Kaikki
kankaat ovat irroitettavat ja pestävissä, mikä on lapsiperheessä
melkein ehdoton juttu. Näihin saa myös tilattua pelkkiä kankaita ja
ajattelinkin, että voisin tilata myöhemmin vielä valkoiset istuinosat ja
sohvaan tulisi ihan eri ilme!

Sohvan varsinainen juju on kuitenkin se, että tässä on itseasiassa kaksi sänkyä päällekäin! Näin ollen tästä saa kahdelle eri vieraalle omat sängyt eri tiloihin tai sängyt voi laittaa yhteenkin ja saa parisängyn. Meillä kun lapsilla alkaa yökyläilyjä olemaan, onkin tosi kätevää, että tästä saa kummankin lapsen huoneeseen varasängyn! Kurkatkaa postauksen lopusta valmistajan kuvat niin näette mitä tarkoitan. Noissa pienemmissä sivutyynyissä on lisäksi sisällä petauspatjat, joten niitäkään ei tarvitse säilöä missään erikseen.

Kaikenkaikkiaan en voisi olla kyllä tyytyväisempi valiintaamme. Silmä on tottunut jo tuohon marimekon graafiseen kuosiinkin ja mielestäni se sopii meidän sisutukseen tosi hyvin. Sivujen puuosat tuovat kuitenkin sopivasti lämpöä ja rikkovat tuota mustavalkoista ilmettä. Jalat tässä meidän omassa on myös samaa puuta, mutta näitä saa myö myös metallijaloilla. Suuri plussa sohvassa on myös sen kotimaisuus! Kaikki ompeleet, puuosat ja muut ovat myös viimeisen päälle viimeisteltyjä ja huolellisesti tehtyjä, arvostan. Kurkatkaa vielä tosiaan lopusta nuo kuvat, missä mallisohvat ovat irrallaan. Tämä pääseekin nyt testiin ihan yöpymistarkoituksessa kun äitini tulee meille kyläilemään pääsiäiseksi. Täytyykin sitten kysellä millainen tämä oli nukkua.

Mitä tykkäätte meidän uudesta sohvasta?

mallikuvat: pedro

Psst! Babyshopissa alkoi juuri kanta-asiakkaille Mid Season sale ja tästä linkistä löytyvät tuotteet saa -30% alennuksella koodilla MIDVIP
Merkkeinä mm Molo kids, Koolablah, Ticket, Ebbe ja paljon muuta! Kurkkaa valikoima ennen muita ja tee löytöjä!

Sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  24.3.2016 at 04:13

  Hei, aivan huikean ihana sohva….meillä on myös sohva hakusessa. Todella kaunis koti…olen mustavalkoisen fani.

  • Sini
   5.4.2016 at 15:49

   Kiitos!

 • Mari / puolitoistakerrostakotia
  24.3.2016 at 05:19

  Onpa kaunis ja erilainen. Tapio Anttila on kyllä yksi suomalainen lempisuunnittelijani. Valaisimet on ensinnäkin kaikki ihan huippuja ja muukin tuotanto mahtavaa.

  • Sini
   5.4.2016 at 15:49

   Samaa mieltä, niin monia kauniita tuotteita löytyy heiltä!

 • Nina Ranki
  24.3.2016 at 12:09

  Ihanaa kun olette päätynyt johonkin muuhun sohvaan kun kaikissa sisustusblogeissa jo nähtyihin. 🙂 Itsekin mietin joskus Pedron sohvaa, AWA-vuodesohvaa, mutta lopulta päädyimme toiseen tämän huonon istuinsyvyyden ja liiallisen ryhdikkyyden vuoksi.

  • Sini
   5.4.2016 at 15:50

   Juu, ehkä se kunnon löhösohva tulee olemaan sitten ns turvallinen yksivärinen.

 • j.m
  24.3.2016 at 17:09

  On kyllä hieno! Mutta eikö tuo ole 4-henkiselle perheelle liian pieni? Musta kun tuntuu että meillä saisi olla vieläkin suurempi sohva, vaikka onkin isohko kulmasohva, kun koko perhe viettää siinä aikaa 🙂

  • Sini
   5.4.2016 at 15:51

   Juu tänne ei mahtuisi isompi ja tulevaisuudessa tämä ajaa sitä vierasvuoteen paikkaa ja varsinainen löhösohva tulee sitten erikseen.

 • Heli - Kotonaparas.com
  26.3.2016 at 17:31

  Todella kaunis sohva ja istuu täydellisesti sisustuksen tyyliin! Plussaa vuodesohvamahdollisuudesta. Meilläkin hakusessa kiva sohva, joka taipuisi sukulaisten ja ystävien yökyläilyyn :).

  • Sini
   5.4.2016 at 15:51

   Tämä on kyllä ihana, oli tosi hyvä ostos!

Lue lisää