UUDESSA KODISSA: LASTENHUONE

No niin, muutto on saatu nyt kunnialla päätökseen ja muutama yö on jo vietetty täällä uudessa kodissa. Onneksi minulla on tämä viikko lomaa, ehdin hyvin järjestellä tavaroita vielä oikeille paikoilleen.

Vanhassa kodissa meillä oli kaksi lastenhuonetta, toinen ns. nukkumahuone ja toinen leikkihuone. Tässä kodissa meillä on yhteensä vain kaksi makkaria, joten lastenhuoneen tavaroita jouduimme jonkin verran karsia. Aika täynnä tavaraahan tuo nyt kyllä on, mutta ainakin on kaikille leluille suurinpiirtein oma paikkansa.

Tässä muutama kuva lastenhuoneesta, hyvin tuntuu leikit sujuvan kyllä täällä uudessakin kodissa!

3 Comments

 • Reply
  Sini
  1.3.2016 at 10:00

  Oi miten kaunis lastenhuone <3. Ja niin valmiin näköistä jo! Huh, me eletään edelleen laatikoiden keskellä (vähän ehkä tuo remontti haitannut tavaroiden purkua, eh :D) ja odotan jo ihan innoissani koska pääsen purkamaan tavaroita paikoilleen.

 • Reply
  Pikku hiiri
  1.3.2016 at 11:35

  Ihanan valoisa ja jotenkin tosi raikkaan näköinen lastenhuone <3

 • Reply
  titti
  2.3.2016 at 05:29

  Tykkään tosta valoisuudesta :)! Meillä on ihan järkyttävän synkkää täällä asunnossa, värimaailma on kaikkea muuta kuin sitä mitä itse valitsisi 😀

Leave a Reply

Lue lisää