UUDESSA KODISSA: MEIDÄN MAKKARI

Tällä kertaa voisimme kurkata miltä näyttää meidän uuden kodin makkarissa. Aikaisemmat lastenhuoneen ja olkkarin esittelyt löydät edellä olevista linkeistä.

Meidän makkarissa ei tosin kyllä mitään kovin ihmeellistä ole ja jouduimme sinne laittamaan myös Eevin koulupöydän sillä se ei mahtunut lastenhuoneeseen. Aikamme kun sumplimme niin saimme kaikki mahtumaan ja lisäksi sängyn edessä on yksi ylimääräinen hylly lastenhuoneesta ja siinä telkkari. Vähän ahdasta meinaa kyllä tässä huoneessa välillä olla, tämä kun toimii myös pyykinkäärimispaikkana ja yleensä Eevin koulupöytä on täynnä askartelujuttuja (ja lattia myös).

Kaikki huonekalut ja muut jutut ovat vanhasta kodista, ainoat uudet jutut ovat nuo suloiset Lisa Bengtssonin koira printit, jotka tilasin ellokselta. Elloksella oli näitä vaikka mitä ihania, myös astioita ja tekstiilejä samoissa kuoseissa. Kurkatkaapa täältä!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää