HUIPPUHYVÄT ULKOILUHOUSUT

Vaikka kunnon kuoripuku on lasten kanssa ulkoillessakin ehdoton, on se joskus vaan vähän liian kuuma ja hiostava. Tuulisella ja sateisella kelillä onkin tärkeää, että pysyy lämpöisenä ja kuivana, mutta sitten poutasäällä ainakin itsellä tahtoo helposti tulla kuoripuvussa liian kuuma, varsinkin jos vähänkään enemmän liikkuu.

Sitten taas missään juoksutrikoissa tms ei tee mieli lähteä liikenteeseen muuta kuin lenkillä ja itsellä ei ainakaan muita vaihtehtoja kuoripuvun lisäksi ulkoiluun ole. Niinpä Elloksen yhteistyön myötä sain testattavakseni nämä Áhkká merkkiset housut, jotka ovat osoittautuneet todella hyviksi ja voin näitä mielelläni suositella muillekin!

Kyseessä on siis varsinaisesti vaellushousut, mutta toimivat oikein hyvin muussakin ulkoilussa. Näissä on todella mukava strech materiaali eivätkä nämä hiosta samalla lailla kuin kuorihousut. Kangas on käsitelty vettähylkiväksi, joten pienen tihkusateen nämä kestävät myös. Näitä löytyy ellokselta muutamassa eri värissä.

Itselle Áhkká merkki oli aika vieras ja yllätyin kuinka kivoja ulkoiluvaatteita heiltä löytyykään. Mallistossa on myös vähän edullisemmat joustavat kuorihousut sekä strech materiaalia oleva takki, kivoja kaksiosaisia ulkoilupukuja, kevyitä untuvatakkeja, kuoritakkeja ja kivoja urheiluhuppareita. Elloksella on voimassa vielä tuo alekoodi, millä saa -30% alennuksen kalleimmasta tuotteesta koodilla 335403 ja se toimii näihin kaikkiin Áhkká tuotteisiin, koska näissä ei ole sitä ”ei alenusta” merkkiä. Kurkatkaapa valikoimaa täältä.

*sis mainoslinkin

    Lue lisää