KEVÄTJUTTUJA

Muutama sana lasten kevätasuista. Tänä vuonna hankin siistimmiksi takeiksi nämä Mini Rodinin tuulitakit. Näitä löytyy pinkkinä, mustana ja keltaisena mm. täältä. Viime vuotiset picot menee myös vielä molemmille, vähän hankalia niissä kyllä ne tuplakoot.

Nämä tuulitakit ovat passelit vähän lämpöisemmille keleille kun eivät ole niin kovin paksut. Koot näissä ovat mielestäni melko niukkoja ja Aatulla onkin jo kuvissa 116/122 koko ja Eevillä 128/132 koko.

Nämä Aatun kengät vilahtivatkin täällä jo aikaisemmin, mutta kyseessä ovat siis bisgaardin ihanat nahkatennarit, jotka ollaan saatu pikkujaloista. Samaan pakettiin ostin sieltä alepuolelta Eeville nuo pinkit conssit, menee kivasti tuon rodinin takin kanssa. Bisgaardit ovat meidän suosikkeja vuodesta toiseen ja nämä ovat minun mielestä tosi hyvän laatuisia ja tosi kauniitakin. Kannattaa tsekata Pikkujalkojen hyvä kevätkenkävalikoima täältä ja alessakin on vaikka mitä kivaa!

Muista välikausijutuista lisää vielä vähän myöhemmin. Nyt ollaan mekin jo pesty topat jemmaan ja siirrytty kokonaan kevätasuihin, jee!

*sis mainoslinkin

  • titti
    5.4.2016 at 05:28

    Meillä oli just viime vuonna hyvän kokoinen tuo 116/122, nyt se on aika nafti mut menee vielä hoikalla 117cm. Mutta en enää ostaisi sitä kokoa siis 🙂 Aatulle just passeli :)! Ihanan värinen takki Eevillä!

Lue lisää