KORKEISSA KOROISSA

 …tai no niin korkeissa kun tennarityyppi vain kykenee. Monia korkkareita ei kaapissani ole, mutta tämä sixtyseven merkki on todettu hyväksi ja näitä löytyy nyt siis beiget ja vanhemmat tummansiniset.

Korko on tosiaan aika maltillinen ja leveähkö, näillä pystyy talsimaan pidemmänkin aikaa ilman, että jalat tulevat kipeiksi. Huomaan, että mustan sijaan kaivelen kaapista näitä vaaleampia sävyjä, kevättä selvästi ilmassa!

Viikonloppu meni meillä aikalailla ulkoilun ja urheilun parissa. Tuntuikin tosi pitkältä, koska minulla oli perjantaikin vapaa. Nyt suuntaamme vielä kaupoille ostamaan Eeville isompaa potkulautaa ja uudet juoksulenkkaritkin pitäisi neidille hankkia. Pidempi vapaa tietää tosin ankaraa ensi viikkoa töiden saralla ja katsotaan kuinka ehdin tänne blogin puolelle päivittelemään. Luonnoksissa löytyy tosin muutama vanhempi juttu, että ehkä laittelen niitä eetteriin sitten!

 Takki Vero Moda ( useassa värissä esim täällä) // Huivi ja laukku LV // farkut stradivarius // kengät Sixtyseven*

Footway antoi minulle alekoodin jaettavaksi teille jos esim nuo Sixtyseven nilkkurit kiinnostavat tai muita kenkähankintoja on edessä. Koodilla EEVIS2016 saatte -15% alennuksen mistä tahansa kengistä tuolla foowayn sivuilla! Tuolla on nyt myös kampanja kolmet kengät kahden hinnalla! Alekoodi on voimassa huhtikuun.

 House of Brandonilla on nyt mid season sale ja siellä kevään uutuuksia alella täällä. Lisäksi kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -15% alen koodilla SMMR16
Tuo kuvissa näkyvä takki on muutenkin aika edullinen, tuolla sivuilla on paljon muitakin nättejä kevättakkeja! Kurkatkaa valikoimaa täältä.

 House of Brandon alekoodi on voimassa 17.4.2016 saakka
(ei koske Dr.Denim, Calvin Klein tai aletuotteita)

*postaus sisältää mainoslinkin
*Footway kengät saatu

    Lue lisää