KUUSIA JA MUITA JUTTUJA

Liian harvoin tulee kerrottua siitä, jos on saanut kaupassa hyvää palvelua. Niinpä ajattelin tehdä postauksen yhdestä kivasta pienestä kaupasta, mistä tilasin meille muutaman jutun kotiin tässä jokin aika sitten. Kyseessä on siis Hip-Kid nettikauppa, missä on kiva valikoima vähän erilaisia merkkejä. Olen kyseisestä kaupasta tilannut aikaisemminkin ja joka kerta saanut tosi hyvää palvelua kun olen tiedustellut mitoitusta tai muita juttuja tuoteista.

Tällä kertaa tilasin meille toiset tuollaiset kuusi petivaatteet Fine Little day merkiltä. Meillä on tosiaan jo ne mustavalkoiset ja en valehtee yhtään kun sanon, että materiaali on aivan ihanaa! Nämä ovat pehmeät ja vähän sellaiset silkkiset ja materiaali on 100% luomupuuvillaa. Meillä on petivaatteita pesty moneen kertaan eivätkä ne ole menneet miksikään. Todella hyvä haastaja esimerkiksi marimekon trikoopussilakanoille, vaikea valita kummista tykkään enemmän.

Nyt tilasin siis nuo harmaat ja ne ovat myös tosi nätit. Silloin kun tilasin, oli sivuilla -20% ale kaikesta ja nämä sai siis ihan kivaan hintaan. Ajattelin, että näistä pitää vinkata blogissakin, mutta tuo alekoodi ehti jo mennä vanhaksi. Niinpä otin yhteyttä Hip-Kid kauppaan ja kerroin, että minulla on tällainen blogi ja kysyin voisiko alekoodia jatkaa vielä hetken aikaa. Minusta on kiva kertoa hyvästä palvelusta ja vinkata näitä kotimaisista pienemmistä kaupoista muillekin eikä tarkoitus ole tästä mitenkään itse hyötyäkään. Tiedän, että tällaisesta jutusta voi olla iso apu pienelle yrittäjälle ja toivottavasti tästä postauksesta on iloa teillekin!

Samalla ostin lapsille kesäksi nämä Design Lettersin juomapullot, aika hauskat vai mitä? Tosiaan sainkin sitten Hip-Kid kaupasta uuden koodin teille lukijoilleni ja tämän viikon loppuun saakka koko Hip-Kid kaupan valikoima -20% alennuksella koodilla: kmoblog
Ale koskee kaikkia muita tuotteita paitsi Beau Loves aurinkolaseja ja Little Lovely Companyn tuotteita.

Tuonne kauppaan on tässä keväällä tulossa vielä monia ihania juttuja ja ainaskin Booson tupsulippiksiä pitäisi tulla ihan piakkoin! Käykäähän tutustumassa täällä.

    Lue lisää