LEIPÄTUUNAUS

Kerroinkin jo aikaisemmin, että olen mukana Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä kampanjassa. Ensimmäisessä postauksessa lähetettiin leipäterveiset äidilleni sydämen muotoisen toastin muodossa. Tässä toisessa pidettiin lasten kanssa leipätuunaus tuokio ja tehtiin leivistä erilaisia eläimiä ja hahmoja. Tämä on muutes hauska keino saada lapset maistelemaan erilaisia kasviksia ja vihanneksia jos ne eivät meinaa oikein muuten maistua!

Meillä oli tässä käytössä Vaasan Taika vaalea täysjyväleipämikä on leivottu täysjyvävehnästä, -rukiista, -kaurasta ja -speltistä. Oikein hyvää tämäkin, kuten myös Vaasan Taika herkku kauraleipä, mikä taitaa olla se oma suosikkini.

Tässä Aatu viimeistelee upeaa possuleipäänsä. Tarkkaa puuhaa tämä homma!

Millaisia leipiä me sitten tehtiin? Aatua piti toki leikkaamisessa vielä auttaa, mutta Eevi osasi hienosti tehdä kaikki jo ihan itse. Välipalaksi syötiin sitten possu, kultakala, hauska pöllö ja vielä rusettipäinen tyttö. Tällainen leipätuunaus tuokio pitää viettää toistekin!

Käykäähän osallistumassa myös kampanjan lukijakilpailuun instagramissa.
@Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein.

var tracker = new TimeTracker(function() { adf.track(546989, ’view_tracking_point_name’); }, true);

 • Elisa Lpp
  18.4.2016 at 10:50

  Ei vitsit, miten hauskoja!
  Mekin tehtiin näitä yksi päivä, tosi hedelmistä ja marjoista vaan 🙂

 • Anonyymi
  20.4.2016 at 16:48

  Harmi, että nämä leivät ei ole Suomessa tehtyjä.

Lue lisää