MESSUILLA

Tänään päivä meni Seinäjoen Pytinki messuilla kierrellessä. Suuntasimme sinne heti aamusta jo hyvissa ajoin ja kotona olimme vasta illan suussa. Paljon tuli materiaalia napattua mukaan raksaprojektia varten ja ostimme tuolta myös kaikki kodinkoneet tulevaan taloomme. Voisinkin kirjoitella noista kodinkonehankinnoista vielä myöhemmin, aikamoisia ominaisuuksia nykyään noista laitteista löytyy!

Messuille suuntasin aika keväisessä asussa. Pinkki kevättakki löytyy Onlyn valikoimista mm. täältä useammassa värissä, vaaleanpuna/sininen Odd Molly huivi mm. täältä ja Nike siniset lenkkarit saatu Def-Shopista täältä. (sis mainoslinkin)

Messuilla meillä oli mukana Aatu, joka keskittyi lähinnä keräämään karkkeja kojuista 🙂

Esillä oli mm. Puustellin kaunis keittiö ja nättejä graafisia tapetteja.

Vessojen hanoiksi mietimme tätä Oraksen valkoista mallia. Onko tästä muutes kellään kokemuksia käytössä?

Lattiamateriaaliksi olen ajatellut vaaleaa tammiparkettia. Tässä yksi nätti vaihtoehto!

Ylhäällä oli sisustettu kauniisti muutama huone eri teemoilla. Näissä oli käytetty paljon Hakolan tuotteita ja voi miten kivoja uutuuksia sieltä löytyykään!

Nämä alla näkyvät Hakolan seinähyllyt olivat tosi kätevät ja toimivat vaikka yöpöytänäkin!

Ihania pastellisävyjä ja luonnonmateriaaleja mm. tuo kaunis villapäällysteinen tuoli! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa nuo huoneet tuolla, kaikki Hakolan esillä olevat tuotteet olivat myynnissä -50% hintaan. Harmi kun ei ole täällä tilaa mihin olisi voinut noita hankkia…

Kävikö teistä kukaan messuilemassa? Huomenna muutes täällä blogissa on hyvä takkitarjous kevään uutuustuotteisiin. Sain valita kampanjaan omia suosikkitakkejani ja niihin teille alekoodin. Tulkaahan kurkkaamaan siis huomennakin tänne!

Lue lisää