MITÄ TOIVOO 5-VUOTIAS?

Mitä kaikkea löytyy 5-vuotiaan pojan synttärilahjalistalta? 
Tänäkään vuonna ei kovin paljon leluja listalla ole, ainoastaan kuulemma sellainen kauko-ohjattava auto, jolla voisi ajaa myös pihalla. Aatun synttärit kun ovat kesällä, on monet hänen lahjatoiveistaan yleensä jotenkin ulkoiluun liittyviä. Se onkin kiva, sillä leluja löytyy jo ihan tarpeeksi muutenkin.
Nyt toiveena on siis tuo auto, rullalauta, mönkkärin ajovarusteet ja Messi puku. Ai niin ja olihan siellä toivelistalla myös oma mopo, mutta sellaista en ihan äkkiä tuolle meidän rämäpäälle suostuisi hankkimaan!
Edelliseen postaukseen liittyen, postaukseen on nyt lisätty vielä alekoodi nopsupopsu kauppaan eli käykäähän kurkkaamassa jos kevätpipoille on tarvetta!
  • Hansu - Valkoisen kartanon elämää
    17.4.2016 at 12:34

    Ison pojan juttuja näyttää toivovan! Miten ne lapset kasvaa niin äkkiä? Meidänkin viisivuotias on tällä viikolla kulkenut tyytyväisenä pinkiksi sprayatuilla hiuksilla ja lastenlaulukonsertista halusi lähteä kesken pois.

Lue lisää