PAKKAUSPUUHISSA

Hellou! Täällä ollaan pakkailupuuhissa, sillä suuntaan työkavereiden kanssa muutaman päivän lomalle Budapestiin. Vähän tuossa jo alustavasti katselin mitä sinne mukaan pakkaisi, innoissani jo keävaatteita kaivelin kaapista, kunnes tsekkasin sääennustetta. Aikaisemmin tuolla oli siis jo reilusti yli +20 astetta, mutta nyt näytää meidän reissun kohdalla sadetta, yhyy!

Täytyy toivoa, että ei ainakaan vettä sataisi, vaikka sitten vähän viileämpää olisikin. Olemme jo useampana vuonna tehneet ulkomaan reissun yhdessä ja aina on kelit olleet ihan mahtavat.

Mukaan lähtee ainakin hyvät tennarit, sillä tarkoituksena on kierrellä nähtävyyksiä läpi ja edellisinä vuosina jalat ovat kyllä kiittäneet hyvää kenkävalintaa. Uskon, että nahkatakilla pärjää ja parin päivän reissuun nyt ei muutenkaan tarvitse kovin paljoa pakata. Joka kerta olen kuitenkin pakannut ihan liikaa tavaraa 🙂

Nämä Addun superstarit tulivatkin Ellokselta sopivasti ennen reissua. Saimme miehen kanssa samis tennarit, muistelin juuri, että ihan vastaavat minulla on ollut yläasteella 😉 Ellokselta saa nyt muutes kaikista kengistä -20% alennuksen koodilla 335453

Koodi on voimassa 27.4.2016 saakka ja se käy kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin, myös noihin merkkituotteisiin. Tuolla on paljon tennareita ja kesäkenkiä esim merkeiltä Vagabond, Birkenstock, Adidas, Gant, Toms, Converse jne. Myös lasten- ja miestenkengistä saa alen!
Kurkatkaahan valikoima täältä.

*sis mainoslinkin // Adidaksen tennarit saatu

  • titti // tittin elämää
    22.4.2016 at 08:04

    Kivaa reissua! 🙂 Budapest on ihan mahtava paikka :)! Kannattaa käydä West Endistä ostaan mageet Adidaksen tennarit. Siellä oli ainakin syksyllä ihan mieletön valikoima kaikissa sateenkaaren väreissä. Vaikka muuten se paikka saikin mulla ainakin pakokauhun aikaan 😀

Lue lisää