VAPPU MEININKI

Budapestista kotiuduttu parahiksi vapun viettoon. Vähän meinaa väsymys painaa, mutta eiköhän se tästä! Jotain pientä vappu koristelua ehdittiin jo kotonakin tehtä ja anopin tekemät munkit ovat tehneet hyvin kauppansa. Illalla on suunnitelmissa vielä grillausta ja huomenna sitten perinteiset vappupeuhajaiset ja varmaan sen jälkeen uudelle hiekkatekonurmelle katsomaan miesten superin harkkapeliä.

Mitäs teillä on suunnitelmissa vapulle? Tässä vähän kuvia täältä meiltä, jossa vallitsee aikamoinen sekasorto. Siivoaminen ei nyt houkuttele yhtään, joten ajattelin ottaa vaan ihan rennosti ja oikaista sohvalle!

Saippuakuplia nämä kaksi puhaltelisivat vaikka koko päivän! Tässä muutes kuvissa nuo nätit Mini A Turen takit, jotka olemme saaneet babyshopista. Samasta paikasta on myös nuo Hummelin tennarit, voin suositella niitä kyllä lämpimästi!

 • Anonyymi
  2.5.2016 at 17:37

  Hei! Ovatpa lapset kasvaneet! minkälaisia käyttökokemuksia teillä on tuosta uudesta sohvastanne? Millainen on nukkua, entäpä istua? 🙂

  • Sini
   8.5.2016 at 12:57

   Itse en ole sohvalla nukkunut, mutta äitini kehui, että hyvä oli nukkua. On aika jämäkkä, joten vähän totuttelua on vaatinut kun edellinen sohva oli mallia löhö. Tykkään kuitenkin hurjasti tästä ja laatu vaikuttaa kyllä hyvältä ja kaikki viimeistelyt ja materiaalit ovat ensiluokkaisia.

Lue lisää