BUKOWSKIS MARKET

adf.track(546989, ’Bukowskis-eeviskainen’);

   
       
   

Olen itse pitänyt itseäni aina aikalailla modernin tyylin ystävänä, etenkin sisustuksessa. Vanhassa kodissa modernit tavarat toivat kivasti vastapainoa hirsiseinille ja kotimme tuntui kodikkaalta. Nyt kun suunnittelemme täysin uutta kotia, on yksi asia mikä itseä huolestuttaa. Mitä jos siitä tuleekin liian moderni? Kun kaikki pinnat ovat uusia, korostuu kodissa olevat huonekalut ja tavarat vielä jotenkin enemmän. En haluaisi, että kotimme näyttää kuvastolta tai siltä, että kaikki on mietitty viimeisen päälle. Olen huomannut yhä enemmän pitäväni hiukan rosoisesta ja kerroksellisesta sisustuksesta ja siitä, ettei kaikki olekaan uutta.

Olinkin tosi innoissani kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Bukowskisin kampanjaan. Bukowskis Market onkin itselle tuttu sivusto, sillä olen useampaan otteeseen käynyt siellä ihailemassa käytettyjä design tuotteita. En ollut kuitenkaan koskaan vielä huutanut mitään tai kirjautunut käyttäjäksi, mutta nyt kävin luomassa itselleni käyttäjätunnuksen ja tutustuin vielä paremmin sivuston toimintaan.

Bukowskis Market on nettihuutokauppa,
jonka tavoitteena on luoda paras mahdollinen kohtauspaikka
laadukkaasta taiteesta ja designista kiinnostuneille, niin myyjille
kuin ostajille. Huutokaupasta lyötyy monipuolisesti eri tuoteryhmiä
– huonekaluja, asusteita, sisustustavaraa yms. Bukowskis Marketilta löytyy esittelytilat myös Helsingistä ja sivustolla on aina noin 3000 laatuesinettä myynnissä.
Onhan tuossa huutokaupassa myös ihan oma fiilis kun saa jännätä kuinka oman kohteen kanssa käy. Olen aikaisemmin tosiaan etsinyt täältä mm meiltä löytyvää Bertoian diamond tuolia, mutta sillä kertaa ei tärpännyt. Uuteen kotiin hankkisin mielusti joitain juttuja second handina ja pidän siitä, että tavaroilla on tarina. Ehkäpä joku kaunis lipasto, kunnostettava tuoli tai sitten joku ihana vintage valaisin. Hmm, tässä on nyt hyvin aikaa tutkailla vaihtoehtoja, sisustushankinnat kun ovat siihen saakka jäissä kunnes pääsemme muuttamaan uuteen kotiin. Tänne nykyiseen asuntoon kun ei meinaa mahtua meidän tämän hetkiset tavaratkaan millään.

Vietin tuossa tovin sivustolla surffailen ja noukin tähän muutamia omia suosikkejani nykyisistä kohteista. Etusivulta pääsee heti kätevästi näkemään uusimmat kohteet, suosituimmat kohteet ja esimerkiksi kohta päättyvät kohteet. Yläkulmassa olevasta kategoriat kohdasta taas pääsee suoraan sinne osastolle, minkä tuotteita etsii. Itse monesti tsekkaan ”design”, ”valaisimet” ja ”vintage&fashion” osastot. Sivustolla on huudettavana niin huonekaluja, valaisimia, taidetta, lasitaidetta kuin muotituotteitakin. Yleensä kohteessa on ilmoitettu lähtöhinta, mutta tarjota voi myös lähtöhintaa alempaa hintaa.

 kollaasin kuvat: Bukowskis Market

Kannattaa rekisteröityä sivustolle, jolloin pystyy laittamaan
esimerkiksi vahdin kohteille, jotka mahdollisesti kiinnostaisivat itseä.
Näin saa sähköpostiin ilmoituksen kun joku tietty juttu tulee huutoon.
Kirjautuneena voi myös lisätä suosikkeja helposti yhdelle listalle
painamalla kohteessa olevaa sydän-nappia.

Huudettavana
olevat kohteen on kaikki tarkastettu Bukowskis Marketin toimesta, joten
kaupankäynti on luotettavaa ja tiedät mitä huudat. Lopullisen
huutosumman päälle tulee lisäksi vielä vasaramaksu 50 SEK sekä alv. Nämä
ja monta muuta asiaa selitetään kaikki hyvin Bukowskis Marketin
sivuilla. Kannattaa sieltä kurkata ainakin ”usein kysyttyä”- osio.
Tuotteita toimitetaan viikottain Helsinkiin ja kohteelle on mahdollista
ostaa kuljetus ihan kotiovelle saakka.

Mukavia huutohetkiä Bukowskisin
parissa!

    Lue lisää