KAUNOKAINEN

Päätin täksi kesäksi hankkia itselleni uuden pyörän ja kävinkin katselemassa vaihtoehtoja jo tuossa jokin aika sitten. Ihastuin kovasti tähän Crescent city pyörään, mutta halusin sen ehdottomasti tuossa vaalean vihreässä värissä. Tämän kanssa oli hieman toimitusongelmia, mutta vihdoin pyörä saapui. Ja se on ihana!

Väri on tosi nätti ja tällä on hyvä ajaa. Tässä mallissa on 7 vaihdetta, se riittää hyvin minulla, Pyörään kuului lisäksi kori, mistä saa irrotettua tuon pussukan myös vaikka ostoskassiksi. Kätevää!

Kyllä nyt kelpaa cruisailla! Tänään lähdinkin päivällä tutustumaan asuntomessuille muutamiin kohteisiin jo vähän etukäteen. Palailen siis asuntomessukuulumisien kanssa vielä toisella kertaa.

Vinkkinä, että tänään ja huomenna on Booztilla suositut crazy days alet ja siellä on -50% alessa paljon  merkkituotteita kuten Gant, Tiger, Tommy Hilfiger, Converse jne. Alla olevassa kollaasissa olevat tuotteet ovat ainakin kaikki puoleen hintaan! Kurkkaa diilit täältä ja tuolta saa filtteröidä kätevästi esim merkin tai isoimman alen mukaan järjestyksen.

Muistakaa myös elloksen hyvät alekoodit! Siellä saa -40% alennuksen kalleimmasta tuotteesta, alennus koskee myös merkkituotteita! Alen saa koodilla 335728 ja se näkyy kun siirtyy ”kassalle” vaiheeseen. Tästä pääset hyödyntämään koodin. Ihania juttuja löytyy esimerkiksi Odd Molly merkiltä, mistä alemman kuvan kesämekkokin* on.

Lisäksi elloksella saa -30% alen jo noista alennetuista tuotteista eli aika hyvillä prosenteilla voi löytöjä tehdä. Tuolla alepuolella on jo valmiiksi jopa -60% alessa olevia tuotteita. Alen saa koodilla 335463 ja se koskee tuotteita, jossa on merkintä POISTOMYYNTI.

Tuolta kannattaa ainakin tsekata tämä designer puoli, mistä löytyy alennetut merkkivaatteet tai tämä kodin puoli, missä on kivoja sisustusjuttuja. Lelut&pelit osastolta löytyy mm pienille Frozen faneille aletuotteita puoleen hintaan!

Kaikki aletuotteet löytyvät täältä. Koodi on voimassa vielä sunnuntaihin saakka!

sis mainoslinkin
*saatu

    Lue lisää