KESÄKUOSEJA

Jos jatketaan vielä hetki äidin vaatekaapin tiimoilta ja tulossa on myös tällä viikolla vinkki superihaniin kesäkenkiin. Sitten voisin kirjoitella raksakuulumisia, käytiin nimittäin eilen tekemässä kaupat talopaketista ja valaistussuunnitelmakin on saatu valmiiksi ja pystyn näyttämään teille 3D kuvien muodossa miltä meidän koti tulee sitten oikein näyttämään.

No, joka tapauksessa vinkkasin teille jo aikaisemmin tuosta House of Brandonin kesäalesta ja tapansa mukaisesti paketti tulikin tosi nopeasti perille. Ajattelin napata pari kuvaa tännekin, koska olin superpositiivisesti yllättynyt kuinka kivoja nuo tilaamani jutut olivatkaan.

Itselläni ei ihan hirveästi kesävaatteita ole, joten muutamalle topille on kyllä tarvetta. Aika kuosipainotteinen tilaus oli, mutta näitä yhdistellään sitten yksiväristen vaatteiden kanssa.
Tuo -20% ale on voimassa 16.5. saakka ja alen saa kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla SUM859 ( ei koske Dr. Denim eikä Calvin Klein)

Kurkatkaa kivat uutuudet täältä ja alla sovituskuvia omasta tilauksestani. Kuvat eivät valitettavasti ole oikein hyviä kun ulkona oli ihan järkyttävä tuuli ja suurimmassa osassa kuvista koko naama oli pelkän tukan peitossa 😀

Tummansininen Esprit neuletakki oli tosi kiva ja mukavan ohutta materiaalia. Löytyy täältä. Kukallinen toppi Vilan, löytyy täältä. Gantin kiilakorkosandaalit mm. täältä.

Sinisävyinen toppi on Vilan ja tässä oli rinnan kohdalla tuplakangas, joten ei näy läpi. Toppi löytyy täältä.
Oma suosikkini oli nämä Vilan nilkkapituiset housut, jotka ovat sellaista strech materiaalia ja tosi kivantuntuiset jalassa. Kuvassa eivät oikein pääse oikeuksiinsa, mutta uskon, että näitä tulee käytettyä kesällä paljon! 
Mitäs tykkäsitte näistä kesäkuoseista? Onko kuviolliset housut too much?
*sis mainoslinkin
 • Elisa Lpp
  11.5.2016 at 18:34

  Mielettömän kivoja!
  Just eilen selasin HOB:a mutta miten varsinkin tuo neuletakki on mennyt ohi.. 😮

 • Annika/ Karkkipurkki
  12.5.2016 at 21:16

  Tosi kivoja kesävaatteita, ja nuo housut näyttää kyllä hauskoille! 🙂 Hei, jos viitsit, niin olisi ihanaa jos päivität tuonne lukulistalle mun uuden osoitteen http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi :))

Lue lisää