MEIDÄN KODIN WINLED VALAISTUS: KIINNOSTAISIKO SINUA ILMAINEN VALAISTUSSUUNNITELMA JA -50% ALE VALAISIMISTA?

* Yhteistyössä Winled

Me saimme tuossa jokin aika sitten valaistussuunnitelman pakettiin ja valmiit 3D kuvat kaikista tiloista Winled yritykseltä, jonka kanssa kotimme valaistus toteutetaan yhteistyössä. Olin jo aikaisemmin useammasta blogista ihaillut näitä Winledin 3D kuvia ja tietenkin kuvia myös valmiista valaistuksista ja valaistus oli kodissamme yksi asia, mihin halusimme panostaa. Itsellä kun ei tarvittavaa tietotaitoa tämän asian saralla ole, oli luonnollista turvautua tässä asiassa ammattilaisten apuun.

Nykyään valaistus on paljon muutakin kuin yksi lamppu keskellä huonetta. On epäsuoraa valoa, paljon erilaisia valolistoja ja lednauhoja sekä tietysti noita led-valaisimia näkyy kodeissa paljon. Led valojen etu on matalempi energiankulutus, pitkä käyttöikä ja se, etteivät ne tuota lämpöä samalla lailla kuin hehkulamput. Valaistuksen olennaisimpia seikkoja ovat riittävä EU-standardit täyttävä valon määrä,
valon tasaisuus, asunnon varjottomuus ja valaistuksen muunneltavuus
sekä tietenkin valaistuksen näyttävyys.

Tässä kurkkaus kotimme sisätiloihin 3D kuvien muodossa. Tähän valkkasin muutamia saamiamme kuvia. Ulkopuolen valaistus on myös upea, mutta siitä kirjoittelen vähän myöhemmin samalla kun kerron meidän tulevasta talopaketista.

Ja hei, jos sinulla on ajankohtaista rakentaminen tai remppa, nyt on huippuhyvä kampanja Winledilla mihin mahtuu mukaan 50 nopeinta. Siinä saa ilmaisen valaistussuunnitelman ja Winled valaisimet puoleen hintaan! Postauksen lopussa lisää tietoa.

Meidän kodin valaistus toteutetaan sisätiloissa pitkälti Eden valopaneeleilla sekä neliskanttisilla Kanna valopaneeleilla. Keittiössä, makuuhuoneessa ja olohuoneessa on lisäksi lednauhaa. Makkarissa ja olkkarin tv-tilassa nauha laitetaan listan taakse piiloon, jolloin se valaisee kauniisti ja epäsuorasti seinää.

Windelin suunnittelija osasi hyvin taikoa kuviin sellaisen tunnelman, mitä kotiimme halusimme. Saimme kertoa materiaalitoiveita huoneisiin ja keittiöstä ja wc tiloista laitoinkin muutaman tarkan suunnitelman ja ne tulivatkin juuri sellaisina, kuin mitä meille oikeastikin on tulossa. Kiitos muutes vielä lukijalle, joka heitti hyvän ehdotuksen keittiön takaseinän sommitteluun. Nyt hylly siirrettiin keskelle ja molemmille puolille laitamme seinävalaisimet. Lattiaan meille on todennäköisesti tulossa kalanruotoparketti, mutta vain vähän leveämpänä mallina kuin kuvissa. Suurinpiirtein tältä meidän kodissa tulee siis näyttämään!

Suunnitelijan kanssa juttelimme puhelimessa noin tunnin verran ennen suunnitelman aloittamista ja kävimme läpi millaisia toiveita meillä on valaistuksen suhteen ja vähän myös sitä, mistä tuotteista tykkääämme eniten. Sitten muutaman viikon kuluttua sähköpostiin tulikin 3D kuvat ja tuotelista mitä missäkin on käytetty samoin kuin valaisinpistekuva, minkä voi liittää sellaisenaan sähkösuunnitelmaan. Muutamia muutoksia vielä teimme lopulliseen suunnitelmaan, mutta kaikenkaikkiaan homma meni tosi helposti, vaikka emme suunnittelijan kanssa livenä nähneet ollenkaan. Kiitos vielä Nikolle hyvästä työstä!

Meidän makkarin suhteen en sanonut mitän toiveita, koska en oikein itsekään tiedä millainen sisustus sinne tulee. Tässä kuvassa ilme on aika graafinen, todennäköisesti vähän hillitympi lookki tulee kuitenkin. Eevin makkarin suhteen kerroin, että toiveissa on ehkä graafinen pastellivärinen seinämaalaus ja aika kivalta se tuolla näyttäisikin!

Winledilla on alkamassa ”Bloggaa ja someta” -kamppis. Tässä
kamppiksessa haetaan 50 henkilöä, jotka ovat rakentamassa tai remppaamassa
asuntoaan tai mökkiään ja ovat valaistuksen tarpeessa. Winled tarjoaa halukkaille
henkilöille valaistussuunnitelman ilmaiseksi sekä
valaisimista -50 % alennuksen. 
Kaiken kaikkiaan säästö on todella suuri,
koska valaistussuunnitelma yksinään maksaa
790€ – 1500€ ja nuo led-valaisimetkin ovat aika arvokkaita. Vastineeksi tästä Winled toivoo henkilöltä kahta
kirjoitusta joko heidän omille nettisivuille tulevaan Vieraskynä-osioon
tai henkilön omaan blogiin, jos siis sellainen löytyy. Eli oma blogi ei ole pakollinen tässä! Kurkatkaa täältä lisää infoa. Linkki menee facebook sivuille, mutta voit myös laittaa sähköpostia kampanjasta noora.toivo@winled.fi

  • Johanna Poikus
    23.5.2016 at 19:56

    Kiitos vinkistä! Tämä oli tarjous jota ei voinut ohittaa 🙂 Kävin heti ilmoittautumassa mukaan.

  • Laura
    3.7.2016 at 18:13

    Kiitos tästä vinkistä! Mukana ollaan 🙂

Lue lisää