REPSAHDUS

Näyttää uhkaavasti siltä, että kesä menee ihan jäätelön syömiseksi jos tällä linjalla jatketaan.Voin rehellisesti sanoa, etten ole viime aikoina juuri liikuntaa harrastanut. Nyt kaivoin kyllä varastosta rullaluistimet esiin ja uusi pyöräkin on tilattu, joten välineet olisi kyllä kunnossa. Se insoiraatio on vaan ollut hukassa ja huomaan, että herkut ovat salakavalasti hiipineet taas päivärutiineihini.

Ja ensimmäistä kertaa elämässäni huomaan, että alkaa kropassakin
näkyä tämä lepsuilu. Olen saanut koko elämäni syödä oikeastaan mitä
tahansa eikä se ole näkynyt missään. Syöminen on jatkunut samalla
mallilla, syön siis ihan normaalia ruokaakin keskiverto (nais)ihmistä
enemmän. Olen kuitenkin aina liikkunut vielä suhteellisen aktiivisesti,
joten kulutuskin on ollut ihan kohtuullista. Nyt kun on ollut vähän
pidempi tauko niin itse huomaan, että kroppakin on muuttunut ja itsellä
kertyy ensimmäisenä näköjään tuonne jenkkakahvoihin kaikki.

Hyvästä
ruoasta ja herkuista en kuitenkaa ole valmis luopumaan, joten liikuntaa
pitäisi lisätä. Ja herkkuihin ottaa taas se yksi karkkipäivä viikkoon,
se toimi hyvin viimeksikin.Itsellä on tallessa minulle laadittu treeniohjelma, joten täytyy taas palata sen pariin. Kummasti siihen rutiiniin tottui kun ekasta viikosta selvisi. Kyllä tämä tästä taas!

Palailen raportoimaan miten tämä treenaaminen tästä taas lähtee käyntiin. Huoh, monettako kertaa olen tässä samassa pisteessä kun herkuttelu ja epäsäännöllinen ruokatahti on vienyt vallan. Toisaalta tämä on kai ihan inhimillistä ja uskon, että monella muullakin on sama juttu. Niin sitä vaan tulee lipsuttua ja välillä tunnen kyllä morkkista kun ei homma vaan suju. Hyvä juttu on, että aina voi kuitenkin aloittaa uudestaan!

Kuvissa muutes testissä Skins kompressiotrikoot, jotka sain tuossa hiljan. Näitä Skins sarjan tuotteita löytyy noin 40% alella lisää täältä. Koot ovat aika napakkoja, mutta näissä kompressiovaatteissa niiden pitääkin olla. Vaikuttavat ihan hyviltä housuilta ja tykkään tuosta väristä kovasti.

*sis mainoslinkin
*trikoot saatu

  • Hansu - Valkoisen kartanon elämää
    7.5.2016 at 17:47

    Mulla on tullut vähän pidempikin repsahdus juoksemisesta. Pitää nyt hyvien ilmojen tultua yrittää aloitella taas, kunhan flunssa ensin paranee.

Lue lisää