SHOES LIKE CANDY

Lupasin kirjoitella kivoista kesäkengistä ja nämä Shoes like candy-merkkiset espadrillot ovat kyllä nimensä vertaiset! Bongasin nämä alunperin Zio:n istakuvasta ja katsoin heti, että onpa ihanat. Nämä löytyikin heidän nettikaupastaan ja tulivat postitse muutamassa päivässä kotiovelle saakka ilman mitään ylimääräisiä kuluja!

Väri on tuollainen nude/beige ja materiaali unelmapehmeää nahkaa. Ihan kuin ei olisi kenkiä jalassa ollenkaan! Koko on mielestäni vähän reiluhkoa, joten liian isoja ei kannata valita kun nahka joustaa vielä käytössä. Zio kauppana ei ollut entuudestaan itselle tuttu, heiltä löytyy ilmeisesti kivijalkaliikkeitäkin ja nettikaupasta nämä kaunokaiset löytyvät täältä.

Kyllä näillä kelpaa kesällä sitten tallustella! Huh, tämä viikko on ollut töiden ja muiden menojen kanssa kyllä tosi kiireinen ja olen aivan naatti. Onneksi on vapaa viikonloppu edessä! Oikein kivaa viikonloppua teillekin ja palaillaan taas!

  • Anonyymi
    15.5.2016 at 06:44

    Hei!
    Minulla on täsmälleen samanlaiset kengät merkiltä Vidorreta. Ostin ne viime kesänä Nectarinesta. Tuntuu, että ne sopivat lähes kaiken kanssa. Ja värihän on "chanel" 🙂
    Mukavaa sunnuntaita, Tiina

Lue lisää