SINISISSÄ

Sininen on lempivärini ja aika paljon sitä kaapistani löytyykin. Viime kesänä ostin Mallorcalta tämän kuvissa näkyvän Massimo Dutti merkkisen jakun ja täytyy kyllä kehua tämän jakun laatua ja käyttömukavuutta. Monesti jakut ovat vähän tönkköjä, mutta tämä on ihanan notkeaa materiaalia! Hyviä ja tyköistuvia siistimpiä housuja olen löytänyt Mangolta, aina kun ei ihan voi revityissä farkuissakaan kulkea.

Alla muutamassa linkissa suosikkeja ja huomaattehan, että noista Booztin aletuotteista saa vielä tänään -10% lisäalen koodilla E9X55F kun ostossumma ylittää yli 59 euroa.

 Jakku Massimo Dutti (hyvä valikoima erilaisia täällä) // Housut Mango (monia malleja täällä ) // Kengät Vagabond (täällä beiget, täällä denimsiniset ja täällä valkoiset) // Laukku LV

Nuo Vagabondin nahkaiset loaferit ovat myös tosi hyvät jalassa, itselläni on nämä beiget ja sitten mustat. Jos siellä lukijoissa on sinisen ja raitojen ystäviä, niin vinkkaan myös, että nuo Henri Lloydin mekot mistä jo aikaisemmin postasin ovat alessa täällä ja täällä. Lisäksi ihana huoleton raidallinen kesäkassi kaveriksi löytyy täältä.

*sis mainoslinkin

    Lue lisää