TULEVAN KESÄN SUOSIKKEJA

Tulevaksi kesäksi en kovinkaan monta kesävaatetta ole hankkinut, sillä viime vuotisista kesävaatteista melko monet vielä mahtuivat lapsille. Kuitenkin nämä tämän kesän BangBang Copenhagenin kesämalliston jutut olivat mielestäni niin kivoja, että niistä pari vaatetta kummallekin lapselle ostin.

Hauskat viiripaidat ovat mielestäni aivan unisex mallisia ja meillä näistä tykkää molemmat. Näissä BBC:n vaatteissa on yleensä aina kiva juju joka vaatteessa ja tykkään, ettei samanlaisia tule ihan heti vastaan.

Piparkakkuhelmainen mekko oli yksi Eevin suosikeista ja tämä menee viileämmillä keleillä hyvin myös leggareiden kanssa.

Lisäksi tilasin Eeville tämän jumpsuitin, mikä osoittautui todella hauskaksi. Tämä on varmasti myös mukava käytössä, sillä materiaali on joustavaa trikoota. Nyt vaan sitten kesäkelit kehiin!

Lue lisää