ALEOSTOKSILLE MARIMUKSUUN

Marimuksussa alkoi juuri ale ja siellä onkin nyt kaikki kevään ja kesän kausivaatteet -30-50% alennuksessa. Alesta löytyy paljon marimeko naistenvaatteita, papua, mini rodinin kevättä ja esimerkiksi molo kidsin vaatteita. Marimekon lastenvaatemallistosta löytyy myös kivoja alevaatteita.

Marimekon mallisto oli taas aivan ihana ja ostinkin siitä itselleni tämän pitkän sinivalkoisen mekon. Tämä menee mielestäni kivasti kesän juhlissa ja myös ihan arkenakin. Monta kaunista vaatetta tuolla hiplailin ja olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä. Tällä kertaa kassiin päätyi tämä mekko sekä nätti taskupussukka ja ohut villahuivi.

Tässä kuva vielä tästä vihreästä taskulaukusta sekä metsänvihreästä unelmaohuesta villahuivista. Näitä jäi kumpaakin vielä yksi liikkeeseen 🙂 Käykäähän kurkkaamassa alevalikoima netistä täältä tai vierailkaa kivijalkaliikkeessä Alavuden keskustassa!

    Lue lisää