INSTALIFE

Olen ollut laiska kameran käyttäjä viime päivinä ja enemmän on tullut napsittua puhelimella kuvia instaan. Siellä meidän menoa voi seurailla @kaikkimitaolen tunnuksen takaa.

Tässä vähän viime päivien kuulumisia kuvien muodossa…

Aatun nimpparikahveja juotiin tuossa jokin aika sitten omalla porukalla ja nappasin kaupan pakastealtaasta mukaan noita Vaasan miniporkkanakakkuja. Oli muutes hyviä (söin neljä!). Nuo marimekon Oiva kestit astiat jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen.

Juhannus me oltiin ihan vaan kotona. Itse olin töissä päivät, joten mitään ihmeellistä ei puuhattu. Illalla sitten laitettiin grilli kuumaksi ja lauantaina käytiin ajelemassa Kalajärvellä. Se on kyllä nätti paikka ja täytyy tehdä päiväretki sinne taas kun osuu vapaapäivälle hyvät rantakelit. Nuorena juhannus oli pääasiassa juomista, nykyään se on syömistä 😉

Meidän terassi on ollut aika tyhjillään kun mitään kalusteita siellä ei ollut. Jokin aika sitten saatiin ellokselta nämä mustat tuolit ja tuo kiva vahakangas ja vielä pitäisi ehkä jotain kesäkukkaviritelmiä tuonne kehitellä.

Muutama asukuva on tullut napsaistua myös instaan. Raitashortsit toimii joka kesä, Lindexin versiot kulutin jo puhki, mutta nämä Petit Bateaun on viime kesänä hankitut ja toivottavasti kestää nämäkin vuosia!

Kesäkuu on mennyt jotenkin tosi nopeasti kun olen ollut töissä ja päivät vaan hurahtaa ohi. Pitäisi koittaa enemmän keksiä jotain extraa noille vapaapäiville, loma kun on vasta elokuussa. Eevillä on tässä tuo nätti Ralph Laurenin collegepuku, minkä saimme Babyshopista. Näitä on myös pinkkinä! Turkoosissa on edessä vaaleanpunainen ponilogo, on minustakin tosi nätti asu.

Vapaapäivänä kun on ollut hyvät kelit, ollaan suunnattu rannalle. Ja sieltä ei lapsia saisi pois kyllä kulumallakaan. Löysin varastosta paketissaan olevan rantapallon ja ajattelin, että otetaanpas kiva pikkupallo mukaan. No, paljastuikin, että tuo on joku megajättiläispallo ja puhalsin sitä puolituntia 😀

  • Sara // housefive
    28.6.2016 at 19:57

    Me ollaan Kalajärven maisemissa heinäkuun toka viikko eli hihakise, jos olette tulossa. Olisi hauska treffata pitkästä aikaa 🙂

  • Sukhimatot
    29.6.2016 at 10:10

    Ihania kesäkuvia!

Lue lisää