LOMALLA

Olen ollut kesälomalla tämän viikon ja kelit on kyllä suosineet lomalaista! Mihinkään kauemmaksi me ei voitu lähteä, koska Eevillä on vielä huomenna koulupäivä. Niinpä ollaan hengailtu täällä kotikonnuilla ja loma onkin mennyt aika paljon ihan omassa pihapiirissä aurinkoa ottaen.

Viikon aikana on pelailtu pesistäkin useampaan otteeseen ja pyöräilty paljon. Tässä muutama lomalook mun selfie-peilistä elikäs eteisen peilikaapista 🙂 Kaunis kenkäsekasorto näkyy joka kuvassa taustalla.

Vähän harmittaa, että varsinaiseen kunnon kesälomaan on vielä kaksi kuukautta aikaa. Sekin menee vähän tylsästi kun tosiaan lomailen elokussa ja silloin Eevillä alkaa koulu. Koitetaan elokuun alkuun kuitenkin keksiä joku kiva reissu. Loman aikana on tullut suunniteltua tulevaa keittiötä ja meidän kiintokalusteita. Tässä alkaa olla jo ihan pyörällä päästään eri vaihtoehtojen kanssa ja eri keittiöfirmoilta on tullut niin kivoja suunnitelmia, että oikein harmittaa kun voi laittaa vain yhden keittiön.

Ja loma on mennyt oikeastaan syödessä jäätelöä ja grillatessa. Instassa olenkin muutamat uudet jätskisuosikit jakanut. Olen nyt kyllä tullut tulokseen, ettei pahaa jäätelöä ole keksittykään 😀

Aatun synttäreitä juhlitaan viikonloppuna ja nyt synttäreiden
ajankohtaan ajoitimme tuon uuden pyörän antamisen. Tämä Stoy pyörä on
saatu Lekmerista ja se oli kovasti kyllä käyttäjänsä mieleen. Nyt on
kuulemma kunnon poikien pyörä. Stoy merkiltä löytyy näitä samoja
useammassa eri värissä, potkupyöriä ja esimerkiksi potkulautoja. Kaikki
ne onkin siellä nyt alessa ja tuo Aatunkin pyörä on nyt -40% alessa.
Valikoima löytyy täältä.

Lekmeristä on myös nämä supersöpöt retro nukenvaunut, mistä lapsilla tulee aina riitaa kumpi saa näillä kärrytellä. Nukkeleikit meni Eevillä joskus jo vähän ohitse, mutta nyt taas on tosi innokkaana nukella ja tarvikkeilla leikkinyt. Muuten in juttuja tuolla 7-vuotiaalla on Littlest Pet Shopit, Shopkinsit ja se puhelin. Ja puhelimelta sitten tykkää katsoa youtubesta Littlest Pet Shop videoita 😀

Tänään olen siivonnut kotona viikonlopun kemuja varten. Mitään hienoa teemaa ei meillä synttäreillä ole ja mitään kummoisempia koristeitakaan en muistanut katsella tai suunnitella. Niinpä olikin hyvä viime tingan pelastun kun Babyshopista kyseltiin olikos meillä Aatun synttärit tässä kuussa ja haluaisinko juhliin joitain My Little Day koristeita. Siellähän oli vaikka mitä ihania juttuja ja päädyin näihin kaktus teeman astioihin ja vähän saman sävyn muihin koristeisiin. Aika nätit kyllä ja voi hyvin uusiokäyttää myöhemminkin! Tulivat juuri ajoissa meille, vaikka vähän viime tinkaan meni.

Aatulla ei siis itselläänkään ollut mitään muuta toivetta synttäreiden suhteen kuin, että haluaa suklaakakun. Ja paljon suklaata joka paikkaan. Ihanan helppo toteuttaa tämä toive ja tosiaan rennolla meiningillä mennään meillä nyt synttärijutuissa. Ennen juhlia on Eevillä vielä aamupäviällä pesispeli, joten täytyy ehkä koittaa saada tarjottavia valmiiksi jo edellisenä päivänä…

Palaillaan linjoille juhlien jälkeen. Mukavaa viikonloppua!

*postaus siältää mainoslinkin

  • Sara // housefive
    3.6.2016 at 21:31

    Kivoja asuja ja tosi cool toi Aatun pyörä! toimittaispas Lekmer tännekkin 😀 Tai ehkä onni, että eivät toimita 🙂 kivaa lomanjatkoa ja kemuja 🙂

Lue lisää